Švedijos verslo apdovanojimai - socialiai atsakingoms įmonėms

Bendros Švedijos – Lietuvos verslo iniciatyvos Lietuvoje gerai žinomos. Mūsų šalyje veikia per 100 švedų kapitalo bendrovių, o šiandien geriausios iš jų bus apdovanotos prestižinėmis „Swedish Business Awards“ statulėlėmis, kurios neretai prilyginamos Nobelio premijai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 9:46 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:20 PM

„Švedijos verslo apdovanojimai liudija, kad mūsų šalyje auga atsakingas, inovatyvus ir socialiai orientuotas verslas.

Lietuvai tai – ypač naudinga, nes turime daugiau galimybių ne tik mokytis iš kitų, bet ir parodyti savo gebėjimus.

Neretai garsiai kalbama apie socialinę atsakomybę, to siekia kiekviena bendrovė, bet tai negali būti tik skambūs žodžiai, tai turi būti sąmoningas sprendimas“ – kalbėjo žemės ūkio ministrės Virginijos Baltraitienės patarėja Jolanta Butkevičienė.

Socialinė atsakomybė šie dažnam siejasi su Skandinavų šalių verslo kultūra., būtent socialaus verslo subtilybių, Lietuvos verslas gali išmokti iš kaimynų.

Metų socialinės atsakomybės iniciatyvos“ nominacijoje laimėjo „United Agencies“ ir „App Camp“ projektas „Išmani moteris“, „Už tvarią plėtrą“ šiemet apdovanota bendrovė „Šviesos konversija“ . „Jaunojo metų verslininko“ apdovanojimas atiteko Aurelijui Liubinui, vienam iš sonaro „Deeper“, leidžiančio žvejybos metu reljefą ir žuvis matyti mobiliojo telefono ekrane, išradėjui.

Švedijos ambasada Lietuvoje ir „Business Sweden“ – Švedijos prekybos ir investicijų taryba, verslo apdovanojimus įsteigė prieš aštuonerius metus. Šiuo renginiu siekiama skatinti dvišalį bendradarbiavimą, naujas investicijas ir siekti glaudesnių dviejų šalių verslo santykių.

Švedijos verslo apdovanojimai suburia Lietuvos ir Švedijos verslo, mokslo bei politikos lyderius, suteikia galimybę susitikti su potencialiais partneriais ir dalyvauti verslo forumo diskusijose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.