Už Kėdainių krematoriumo kampaniją - prizas lietuviams

Praeitą savaitę Paryžiuje buvo išdalinti geriausius komunikacijos specialistus suburiančio Europos konkurso „European Excellence Awards 2014“ apdovanojimai. Šiais metais jais įvertinta ir lietuvių ryšių su visuomene agentūra „Ad verum“ – ji paskelbta nugalėtoja kategorijoje „Nacionalinė ir regioninė kampanija. Estija. Lietuva. Latvija“. Konkursui pateikusi bendrovės „K2 LT“ komunikacijos projektą, agentūra, teisėjų sprendimu, nusipelnė apdovanojimo už geriausią komunikacijos kampaniją Baltijos regione.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2014, 12:28 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 5:05 PM

„Parvežti Lietuvai tokio lygio apdovanojimą – džiaugsmas ir garbė, – sako ryšių su visuomene agentūros „Ad verum“ direktorė Ieva Naujalytė. – Šiems apdovanojimams teikėme vienintelę paraišką – projekto, kuriuo labai tikėjome – bendrovės „K2 LT“ valdomo krematoriumo Kėdainiuose – komunikacijos kampaniją. Ekskursijos į krematoriumą, ten rengiamos meno parodos bei įvairiais kanalais vykdoma visuomenės edukacija tarptautinei konkurso komisijai pasirodė novatoriška ir efektyvi.“

Konkursas „European Excellence Awards“ kasmet suburia viešųjų ryšių ir komunikacijos srities specialistus iš visos Europos. Šiais metais konkurso dalyviai buvo suskirstyti net į 60 skirtingų kategorijų, o iš daugiau nei 1600 konkursui pateiktų projektų į finalą pateko 300. Juos vertino 30 profesionalų komisija. Iš visų pateiktų darbų buvo renkami geriausi valstybių ir regionų projektai. 2012 m. ir 2013 m. geriausių Baltijos regiono projektų laurai atiteko estams. Lietuviai paskutinį kartą šį apdovanojimą buvo laimėję 2011 m.

Agentūrai „Ad verum“ tai jau antrasis tarptautinis įvertinimas šiais metais. Lapkritį vykusiame Baltijos šalių viešųjų ryšių agentūrų konkurse „Baltic PR Awards“, kategorijoje „Be biudžeto“, agentūra užėmė trečiąją vietą su socialiniu projektu „Gerų žinių diena“.

Ryšių su visuomene agentūra „Ad verum“ projektus įgyvendina nuo 2004 m. Klientų sąraše bendrovės – „Wizz Air“, „Amber Food“, „LOGIN conferences“, „BSH Home Appliances“, „K2 LT“, „Nike“ ir kt. „Ad verum” priklauso tarptautiniam nepriklausomų komunikacijos agentūrų tinklui „NOVUM Worldwide“, yra Lietuvos ryšių su visuomene agentūrų asociacijos (RSVA) narė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.