Pagalbos šauksmas „Lidl“ prekybos centre: „Tuoj nužudys!“

Karpiai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Karpiai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 21, 2014, 3:45 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 4:35 PM

Minia žmonių, daugiausia vyresnio amžiaus, stačiai plėšia vienas kitam iš rankų plastikinius padėkliukus su žuvimi, parduodama už akcijinę kainą mažų kainų parduotuvių tinklo „Lidl“ prekybos centre.

Tie, kuriems jau nusišypsojo laimė pagriebti padėkliuką su karpiu, niekaip negali pasišalinti nuo šaldymo vitrinos – prie jos stengiasi prasibrauti kiti pirkėjai. Vienas iš jų įamžino šį „mūšį dėl karpių“ ir nufilmuotą medžiagą įkėlė į internetą. Per kelias dienas filmuką pažiūrėjo bemaž 2 mln. žmonių, rašo gazeta.pl.

„Žmonės“, „negaliu, tuoj čia jus, ponia, nužudys“, „leiskite praeiti“,, „imu po 7 ir pakuoju“ – tai tik keletas riktelėjimų iš susispietusių žmonių lūpų, užfiksuotų filmuko garso takelyje. Mūšis nuožmus, nė vienas pirkėjas nenori pasiduoti...

Filmuką, pasakojantį apie grumtynes dėl karpių, į savo Facebook“ profilį įsikėlė ir Lenkijos politikas Przemysławas Wipleris (buvęs partijos Teisė ir Teisingumas narys). Seimo deputatas prasčiokiškai pakomentavo vaizdo medžiagą, piršdamas mintį, jog pirkėjai prekybos centre yra PO (Platforma Obywatelska Rzeczypospolitej Polskiej – Piliečių platforma) ir PSL (Polskie Stronnictwo Ludowe - Lenkijos valstiečių partija) rinkėjai.

Jis parašė: Pažiūrėjus tokius filmus prisimename, jog PO ir PSL, vis dėlto, turi Lenkijoje savo elektoratą...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.