Lašiniai iš nelegalių gamyklėlių - su aferos dvoku

Perkate Vilniaus turgavietėse rūkytą nugarinę, ir gardžiuojatės jos dūmų kvapu? Deja, to nenutuokdami, rizikuojate. Ir dar remiate nelegalus. Jei pamatytumėt, kokiuose garažuose ta mėsa buvo mirkoma sūdyme ir rūkoma, imtumėt žiaukčioti.

Mėsos perdirbimo cechuose švara nekvepia.<br>Organizatorių nuotr.
Mėsos perdirbimo cechuose švara nekvepia.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 22, 2014, 11:54 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 3:08 PM

Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnai, kartu su Vilniaus apskrities Valstybinės mokesčių inspekcijos ir Vilniaus valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos darbuotojais, prieš šventes paplušėjo.

Vilniaus mieste ir rajone jie atliko 10 kratų nelegaliuose mėsos perdirbimo cechuose, įsikūrusiuose vienos įmonės bei keleto žmonių patalpose.

Per kratas buvo surasta virš 5 tonų neteisėtai, antisanitarinėmis sąlygomis pagamintos mėsos gaminių. neapskaitytos produkcijos „juodosios buhalterijos“ dokumentai, kompiuterinės laikmenos, nusikalstamu būdu įgyti (neapskaityti) virš 100 000 grynųjų pinigų įvairia valiuta bei kiti suklastoti ir svarbūs, neteisėtą veiklą įrodantys, dokumentai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.