Prekybininkai sukirto rankomis su gamintojais - atpigino pieną

Prekybos tinklas „Maxima“ Lietuvoje pirmasis sumanė atpiginti pieno produktus. Tinklo parduotuvėse prieš ateinantį savaitgalį nukrito beveik 80 skirtingų pavadinimų pieno produktų kainos.

"Maxima" derasi su tiekėjais dėl mažesnių pieno kainų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
"Maxima" derasi su tiekėjais dėl mažesnių pieno kainų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-09 13:53, atnaujinta 2018-01-16 13:21

Bendrovė „Maxima LT“ suderėjo su vienu didžiausiu pieno produktų tiekėju - įmone „Rokiškio pienas“, ir nuo sausio 9-osios jos tiekiama produkcija „Maxima“ parduotuvėse kainuos maždaug 8 proc. mažiau.

Pigiau „Maxima“ parduotuvėse galima nusipirkti 76 skirtingų pavadinimų „Rokiškio pienas“ produktų: pieno, sviesto, jogurto, varškės, sūrio ir kitų.

Prekybos tinklas šiuo metu dėl mažesnių kainų derasi ir su kitais didžiaisiais pieno produktų perdirbėjais. Pieno produktų kainos mažinamos dėl pasaulinėje rinkoje tendencingai krentančių pieno supirkimo kainų.

„Nuolat ieškome galimybių, kaip savo pirkėjams pasiūlyti geriausią rinkoje maisto produktų kainą. Atsižvelgdami į tai, kad pasaulinėje pieno rinkoje nuolat krenta kainos, su tiekėjais ieškojome būdų, kaip kainas sumažinti ir Lietuvoje.

Pirmiausiai dėl kainų mažėjimo pavyko susiderėti su „Rokiškio pienu“. Šiuo metu kalbamės ir su kitais savo tiekėjais, siekdami, kad mūsų klientai mėgstamus produktus galėtų įsigyti ir vartoti pigiau“, – sakė „Maxima LT“ Komercijos direktorė Nijolė Penkovskienė.

„Rokiškio pieno“ produkcijos kainos sumažintos visose 232 „Maxima“ parduotuvėse visoje Lietuvoje. Kai kurių jų kainos krito net iki penktadalio. Tarp labiausiai atpigusių produktų – dauguma grietinės rūšių, kai kurie varškės sūrėliai, lydytas ir fermentinis sūris, pienas, varškė, jogurtas.

232 prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse kasdien apsiperka daugiau nei 0,5 mln. pirkėjų, juose dirba daugiau nei 16 tūkst. darbuotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.