Restorano lankytoja sukrėsta – po grindis lakstė žiurkė

Kaip reaguotumėte, jei pietaudami restorane išvystumėte žiurkę? Į tokią situaciją patekusi moteris išsyk pasiskundė higienos prievaizdams. Šie patikrino virtuvę – ten, kur ruošiamas maistas, buvo apstu graužikų pėdsakų. Šis restoranas laikinai uždarytas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2015, 3:18 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:28 AM

Restorane „Himitsu“ (Turgaus g. 20, Klaipėda) pietavusi moteris pastebėjo tarp staliukų šmirinėjančią žiurkę ir apie tai pranešė Klaipėdos valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai (VMVT). Inspektoriai nedelsdami patikrino šį bendrovei „Japoniška paslaptis“ priklausantį restoraną.

Nustatyta bendrų higienos, savikontrolės pažeidimų, dalis įrangos paviršių nešvarūs. Virtuvėje gausu graužikų buvimo pėdsakų.

Dėl šių pažeidimų restorano veikla laikinai sustabdyta, atsakingam asmeniui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, skirta bauda ir nurodyta pašalinti trūkumus. Restoranas „Himitsu“ ruošti valgius ir priimti svečius vėl galės, kai Klaipėdos VMVT patvirtins, kad trūkumai yra pašalinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?