Vyrą supykdė skaitmeninės televizijos įvestas naujas mokestis

Tačiau tiems, kurie pageidauja ir toliau juos matyti, reikia sumokėti 0,3 euro. Kitų kabelinių televizijų klientams šie kanalai papildomai neapmokestinami.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2015, 4:50 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:35 AM

Tačiau tiems, kurie pageidauja ir toliau juos matyti, reikia sumokėti 0,3 euro. Kitų kabelinių televizijų klientams šie kanalai papildomai neapmokestinami.

Vilnietis Gintautas piktinosi, kodėl turi mokėti už lietuviškai transliuojamus kanalus, kuriuos iki šiol galėjo žiūrėti nemokamai. Piktindamasis vyras retoriškai klausė: „Ar tai nėra paprastas būdas pasipinigauti? Juk „Init“ klientų – gausu“.

Televizija žada, kad vietoj iš paketo išbrauktų dviejų kanalų klientai gaus kitus du. Tačiau kol kas televizijos abonentų skyriaus direktorė Vilija Šidagienė dar negalėjo pasakyti, kokie tai bus kanalai. Mat šiuo metu baigiamos derinti sutartys su transliuotojais dėl papildomų naujų programų.

V.Šidagalienės nemano, kad tokie žingsniai atbaidys dabartinius klientus. „TV6 ir TV8 programos yra perkeltos į atskirą teminį paketą, kurį gali pasirinkti tik pageidaujantys jas matyti. Manome, kad supratingai nusiteikę klientai pritars mūsų žingsniui ir rinksis tik tas programas, kurios jiems įdomios. Manome, kad visi, kam įdomios šios programos, už simbolinį mokestį užsisakys šį paketą“, – lrytas.lt komentavo „Init/Vinita“ abonentų skyriaus direktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.