Paskolų teikėjas „Bigbank“ meta pirštinę didiesiems bankams

Specializuotas paskolų bankas „Bigbank“ sieks atsiriekti universaliųjų bankų rinkos dalies. Atnaujinęs siūlomus produktus, sumažinęs paskolų kainas ir pradėjęs orientuotis į platesnę bei vyresnę auditoriją, bankas konkuruos su didžiaisiais bankais ne tik Lietuvoje, bet ir kitose užsienio šalyse. Šį pokytį žymi ir atnaujintas banko prekės ženklas.

Pasak R.Norvilo, sumažinęs paskolų kainą „Bigbank“ pradėjo konkuruoti ir su didžiaisiais bankais.<br>Organizatorių nuotr.
Pasak R.Norvilo, sumažinęs paskolų kainą „Bigbank“ pradėjo konkuruoti ir su didžiaisiais bankais.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 9, 2015, 11:08 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 6:08 PM

„Keičiame banko verslo strategiją. Per dvidešimt veiklos metų Europoje ir daugiau nei septynerius metus Lietuvoje, išsigryninome savo veiklos sritį. Mūsų specializacija – paskolos. Tai mus išskiria iš universalių bankų, teikiančių skirtingas kasdienės bankininkystės paslaugas. Siekiame būti pirmuoju banku, į kurį dėl paskolų kreiptųsi visi gyventojai, įskaitant universaliųjų bankų klientus“, – sakė banko „Bigbank“ Lietuvos filialo vadovas Rolandas Norvilas.

Bankas nuo šiol Lietuvoje teikia visas pagrindines, su paskolomis susijusias finansavimo paslaugas: vartojimo paskolas, paskolas, užtikrinamas NT įkeitimu, verslo paskolas, paskolų refinansavimo paslaugą, automobilių ir kitų prekių bei paslaugų lizingą.

„Praėjusių metų pabaigoje sumažinome paskolų kainas, klientams pasiūlėme 60 dienų nemokamo paskolos grąžinimo garantiją ir pagal kainą drąsiai konkuruojame su didžiaisiais bankais. Nuo šiol orientuojamės į gerokai platesnę klientų auditoriją, o dėl savo specializacijos jai galime pasiūlyti individualius paskolų sprendimus.

Be to, nuo praėjusių metų aktyviai refinansuodami kitų bankų ir greitųjų kreditų bendrovių paskolas, įgijome klientų pasitikėjimą, tad tikimės auginti ir šią klientų dalį“, – kalbėjo R.Norvilas.

Bankas teikia vartojimo paskolas nuo 300 iki 10 tūkst. EUR. Paskolos, kurios užtikrinamas NT įkeitimu, siekia nuo 10 tūkst. iki 145 tūkst. EUR. Verslo paskolų sumos sukasi nuo 10 tūkst. iki 1 mln. EUR, automobilių ir kitų prekių bei paslaugų lizingas – nuo 75 iki 10 tūkst. EUR.

Atnaujinta banko verslo strategija nuo vasario taikoma ir kitose šalyse, kuriose veikia bankas – Estijoje, Suomijoje, Ispanijoje ir Švedijoje. Kitose šalyse naujoji verslo strategija bus įgyvendinama 2016 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.