Trakų Vokėje bus atnaujinta 15 gatvių

Trakų Vokės gyventojams nušvito krislas vilties. Joje bus tvarkoma 15 gatvių – Gunkliškių, Andrė, Vikšnų, Sirpučių, Liepų, Artojų, Vanagiškių, Vilkiškių, Sangrūdos, Bražuolės, Gerosios Valios, Girių, Tylioji, Trumpoji, Kiemeliškių. Gatvės bus tvarkomos iš karto pagerėjus orams ir pradėjus veikti asfaltbetonio gamyklai.

Gatvės bus tvarkomos, vos tik pagerės orai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Gatvės bus tvarkomos, vos tik pagerės orai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2015, 3:28 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 3:11 PM

Šiuo metu jau kai kuriose gatvėse įrengti šaligatviai, kurių iki šiol nebuvo. Iki galo sutvarkyti gatvių šiuo metu neįmanoma, nes neprasidėjo gatvių remonto darbų sezonas.

Vilniaus miesto savivaldybė priminė, kad Trakų Vokėje vandentiekio ir nuotekų tinklų darbai jau yra užbaigti, o dangas atstatinėsianti įmonė, pagal susitarimą su Vilniaus miesto savivaldybe darbus privalo pabaigti iki birželio 30 d.

Vilniaus miesto savivaldybė visuomet išduodama leidimus požeminiams darbams numato, kad po to kelių danga būtų atstatyta, o atliktiems darbams numatytas garantinis laikotarpis – atstatytai dangai dveji metai, naujai dangai – penkeri metai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.