Patikrinus šią įmonę, inspektoriai rado daug pažeidimų.
Gamybos patalpose neužtikrinta tinkama ventiliacija, pačios patalpos – nevalytos, mėtėsi pašaliniai daiktai, panaudota tara.
Kai kurios patalpos buvo naudojamos ne pagal paskirtį – česnakai sandėliuoti buitinėse patalpose, dalis jų džiovinama kompresorinėje.
Nuvalyti česnakai laikyti nešvariose dėžėse, išklotose klijuote, produktų atliekos buvo laikomos gamybos patalpose.
Ne visi savikontrolės žurnalai buvo pildomi laiku ir pagal reikalavimus, netinkamai laikomos pakavimo medžiagos.
Nustatyta ir higienos pažeidimų – trūko rankų plovimo, dezinfekavimo ir sausinimo priemonių, netvarkingos buitinės patalpos, darbuotojai neturėjo darbo rūbų, 4 iš 10-ties dirbo nepasitikrinę sveikatos ir neišklausę higienos žinių kursų.
Atnaujinti veiklą įmonė galės tik po pakartotinio Šiaulių valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos patikrinimo.