Išrinko praėjusių metų geriausią vadovą

Šiemet savaitraštis „Veidas“ jau penkioliktą kartą išrinko Metų vadovą 2014, kuriuo tapo modernios telekomunikacijų bendrovės „Ruptela“ direktorius Andrius Rupšys. Antrąją vietą rinkimuose užėmė šiluminės energijos gamybos iš biomasės sprendimus kuriančios ir įrangą gaminančios bendrovių grupės „Enerstena“ vadovas Virginijus Ramanauskas, trečiąją – „Lietuvos energija“ generalinis direktorius Dalius Misiūnas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2015, 9:27 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 10:10 PM

Ketvirtąją vietą rinkimuose pasidalino vienodai komisijos balų surinkę bendrovės „Šviesos konversija“ direktorius mokslui dr. Romualdas Danielius ir įmonių grupės „Linas Agro Group“ vadovas Darius Zubas. Penktąją vietą taip pat teko pasidalinti dviems vadovams – įmonių grupės „Vakarų laivų gamykla“ direktoriui Arnoldui Šileikai ir bendrovės „EVP International“ generaliniam direktoriui Kostui Noreika.

Iš viso Metų vadovo konkurse šiemet varžėsi penkiolika vadovų, tarp jų – „INVL Technology“ (buvusi „Baip grupė“) direktorius Kazimieras Tonkūnas, TEO generalinis direktorius Kęstutis Šliužas, „MG Valda“ generalinė direktorė Sigita Survilaitė-Mekionienė, „Asseco Lietuva“ generalinis direktorius Albertas Šermokas, „Tereko“ generalinis direktorius Juozas Masvytis, „Elsis“ vadovas Arūnas Gedvila, „Snaigės“ generalinis direktorius Gediminas Čeika ir „Blue Bridge“ vadovas Dalius Butkus.

Komisija vertino įmonių finansinę veiklą, inovatyvumą, konkurencingumą, gaminamų produktų ir paslaugų unikalumą, visuomeninę veiklą ir socialinę atsakomybę.

Kasmetiniuose Metų vadovo rinkimuose „Veidas“ siekia pastebėti ir įvertinti tuos vadovus, kurie ne tik sugeba įkvėpti komandą ir pasiekti puikių finansinių rezultatų, bet ir vairuoja įmonę inovacijų keliu, dirba skaidriai, stiprina šalies ekonomiką didindami eksportą ir pasidalija uždirbtu pelnu su šalies gyventojais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.