Gimusiems per Velykas dovanos po skalbyklę

Pirmąją šv.Velykų dieną Klaipėdos mieste ir Vakarų Lietuvoje gimę kūdikiai gaus dovanų po „Samsung“ skalbyklę. O jei tądien pasaulį išvys dešimt ar net daugiau naujagimių, bus apdovanoti ir kiti laimingieji, parduotuvėse „Technorama“ įsigiję technikos.

Parduotuvių „Technorama“ lankytojai įsidėmėjo ir daugiau akcijų, kuriomis Klaipėdoje siekiama demografinės situacijos gerinimo.
Parduotuvių „Technorama“ lankytojai įsidėmėjo ir daugiau akcijų, kuriomis Klaipėdoje siekiama demografinės situacijos gerinimo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-20 15:46, atnaujinta 2018-01-08 15:58

Akciją „Kiekvienam naujagimiui – po „Samsung“ skalbyklę“ sumanė parduotuvių tinklo „Technorama“ vadovai.

Skalbyklės atiteks tėvams, kurių vaikai gims balandžio 5 dieną Klaipėdoje, Šilutėje, Kretingoje, Plungėje ir Gargžduose. Kūdikiai turi būti įregistruoti šių miestų metrikacijos skyriuose.

Šventinėje akcijoje dalyvauja ir kiti pirkėjai, nuo kovo 17 iki balandžio 4 dienos UAB „Verslo vartai“ parduotuvėse „Technorama“ Klaipėdoje, Gargžduose, Šilutėje ar Plungėje nusipirkę „Samsung“ vaizdo, garso ar buitinės technikos.

Jeigu Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone gims dešimt ar daugiau vaikų, jiems bus grąžinta pusė už „Samsung“ prekę sumokėtų pinigų.

„Klaipėdoje kasmet gimsta vis mažiau vaikų. 2011 metais uostamiestyje pasaulį išvydo 1801 kūdikis, o užpernai – 1756 vaikai. Klaipėdos rajone situacija geresnė. Šia akcija siekiame paskatinti jaunus žmones susimąstyti, kokį džiaugsmą suteikia kiekvieno kūdikio atėjimas į pasaulį. Žinoma, tai ne tik džiaugsmas, bet ir rūpestis. O tuos rūpesčius gali padėti sumažinti buities technika“, – sako bendrovės „Verslo vartai“ rinkodaros direktorius Renatas Šapoka.

Jo teigimu, nemažai vilčių atgauti pusę įsigytų prekių kainos turi ir kiti pirkėjai – ir užpernai, ir pernai balandžio mėnesį buvo net kelios dienos, kai minėtuose miestuose gimė daugiau negu dešimt mažylių.

Parduotuvių „Technorama“ lankytojai įsidėmėjo ir daugiau akcijų, kuriomis siekiama demografinės situacijos gerinimo Klaipėdoje.

Viena jų buvo surengta Valentino dieną. Tuomet įmonės socialiniame tinkle prisiregistravę jaunuoliai buvo kviečiami atsiųsti nuotraukas, kuriose jie užfiksuoti su savo mylimaisiais besibučiuojantys. Pora, kurios nuotrauka tapo nugalėtoja, jau džiaugiasi dovanų gautu televizoriumi.

Kitoms poroms – dar viskas prieš akis. Jei skaičiuojant nuo vasario 14 dienos po 40 savaičių (tiek trunka nėštumas) jaunuoliai susilauks kūdikio, jiems gali nusišypsoti sėkmė. Pirmoji susilaukusi pora gaus 2000 eurų premiją. Iš viso šiame konkurse dalyvauja apie šimtą porų.

„Kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėse – čia tikrai gausus prekių, kurios palengvina namų buitį ir paįvairina laisvalaikį, pasirinkimas. Sau tinkamą ir patinkantį pirkinį čia kiekvienas suras pagal poreikius ir pagal kainą.

Moteris ypač sudomintų langų stiklus valantis robotas. Jais pradėjome prekiauti visai neseniai. Yra ir kitokių naujovių – pavyzdžiui, „Technoramos“ parduotuvėje, įsikūrusioje Klaipėdoje, Taikos pr. 39, supažindinti su prekėmis pirkėjus jau gali robotas konsultantas. Vertėtų į mūsų parduotuves užsukti neatidėliojant – jei Velykų dieną gimtų dešimt, už įsigytas prekes pavyktų atgauti pusę sumos“, – kalbėjo R.Šapoka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.