„airBaltic“ pristato 9 naujas vasaros skrydžių kryptis

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ kovo 29 d. pradeda vasaros skrydžių sezoną ir pristato net 9 naujas skrydžių kryptis.

Vasaros sezoną „airBaltic“ pradeda vykdyti naujus tiesioginius skrydžius iš Rygos, Talino, Dortmundo ir Frankfurto.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vasaros sezoną „airBaltic“ pradeda vykdyti naujus tiesioginius skrydžius iš Rygos, Talino, Dortmundo ir Frankfurto.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-26 10:37, atnaujinta 2018-01-08 06:08

„Dėl esamų neramumų, sumažinome skrydžių skaičių Rytų kryptimi ir įsteigėme naujus maršrutus į populiarius ir saulėtus Viduržemio bei Baltijos jūrų regionų miestus. Toliau stipriname ir Skandinaviškų miestų pasiekiamumą, kaip Stokholmo, Geteborgo, Kopenhagos ir Alborgo bei pristatatome papildomus skrydžių maršrutus iš Talino į Berlyną bei Vieną.

Keleivių patogumui paankstinome rytinius skrydžius Vakarų kryptimi, kad Hamburge, Miunchene, Paryžiuje, Londone, Amsterdame, Ciuriche ar Berlyne jie galėtų praleisti dar daugiau laiko“, – sako „airBaltic“ komercijos vadovas Kristoferis Viatte.  

Vasaros sezoną „airBaltic“ pradeda vykdyti naujus tiesioginius skrydžius iš Rygos, Talino, Dortmundo ir Frankfurto.

„airBaltic“ naujai pradėjo skraidinti į Alborgą (Danija), Heringsdorfą (Uznamo sala, Vokietija), Dubrovniką (Kroatija), Salonikus (Graikija), Rodą (Graikija) ir Pizą (Italija).

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų. Taip pat bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos, o greitai pasiūlys skrydžius ir iš Baltijos pajūrio kurorto Heringsdorfe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.