Po savivaldos rinkimų – rokiruotė įmonėje „Kauno autobusai“

Valdininkų sumanyta transporto sistemos pertvarka Kaune pernai tapo kauniečių pykčio taikiniu, tačiau permainos nesibaigia – savivaldybės valdomos įmonės „Kauno autobusai“ generalinį direktoriį Kęstutį Derliūną  bendrovės valdyba atleido iš pareigų.

„Kauno autobusų“ įmonei vadovaus M.Grigelis.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Kauno autobusų“ įmonei vadovaus M.Grigelis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Mar 31, 2015, 3:22 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 9:20 PM

K.Derliūnas paskirtas įmonės technikos tarnybos vadovu, o į generalinio direktoriaus kabinetą sugrįžo Mindaugas Grigelis, kuris daug metų jau ėjo šias pareigas iki bendrovių „Kauno autobusai“ ir „Autrolis“ sujungimo. Pastaruoju metu M.Grigelis dirbo Administracijos ir personalo departamento vadovu.

Šaltiniai Kauno savivaldybėje skelbia, kad pasikeitimai nesusiję su neseniai įvykusiais mero ir tarybos rinkimais. Juos laimėjo visuomeninė organizacija „Vieningas Kaunas“ ir jos įkūrėjas, miesto meru išrinktas verslininkas Visvaldas Matijošaitis.

K.Derliūnas buvo įtrauktas į konservatorių kandidatų sąrašą, tačiau į tarybą nepateko.

„Esu technikos žmogus ir būtent šioje srityje geriausiai galiu pritaikyti savo žinias bei sugebėjimus“, – lrytas.lt kalbėjo  K.Derliūnas. Jis tikino generalinio direktoriaus pareigas palikęs savo noru, jokio spaudimo tai daryti nepatyrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.