„Ryanair“ skelbia, kur skraidys žiemą

Skrydžių bendrovės pusmečiu skubina laiką. Kovo paskutinį savaitgalį jos pradėjo vasaros skrydžių sezoną, bet jau žino, kur kels sparnus ir spalio pabaigoje.  

Vasaros sezoną „Ryanair“ pradeda nauju skrydžiu Vilnius-Madridas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vasaros sezoną „Ryanair“ pradeda nauju skrydžiu Vilnius-Madridas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2015, 10:14 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:16 PM

Ryanair" trečiadienį, balandžio 1-ąją, Vilniaus oro uoste atidaro naują maršrutą. 12 val. 40 min. šios pigių sąnaudų bendrovės lėktuvas pakilo skrydžiui į Ispanijos sostinę Madridą. Lietuvos ir Ispanijos sostines bendrovė sujungs keturių tiesioginių skrydžių per savaitę reisu: pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais  12.40 val.  

Rengiasi naujai žiemai

Ką tik užbaigusi praėjusį žiemos sezoną „Ryanair“ šiandien keleiviams atskleis  ir 2015-ųjų žiemos sezono skrydžių planus, – skrydžių bendrovės žiemos sezoną pradeda paskutinį spalio savaitgalį.

Bendrovės 2015 m. žiemos sezono skrydžių tvarkaraštyje - 12 maršrutų iš Vilniaus oro uosto ir 9 –  iš Kauno oro uosto.

 “Ryanair“ žiemos sezono metu pasiūlys iš Vilniaus dvi naujas kryptis – į Madridą ir Frankfurtą, o iš Kauno – į Maltą.  Iki šiol į pastarąją keleiviai buvo skraidinami tik vasaros sezoną. 

Tiesa, Malta nėra nauja kryptis „Ryanair“ klientams. Į šią salą oro bendrovė anksčiau skraidino vasaros sezonu. Dabar skraidins iš Kauno į Maltą ir žiemos sezonu.

Skrydžius į Frankfurtą „Ryanair“ perkėlė iš Kauno į Vilnių, nes mano, kad sostinėje bus didesnė šio reiso paklausa. 

Iš viso 2015 metais Ryanair planuoja pervežti apie 1,3 mln. klientų Lietuvoje ir išlaikyti 1300 darbo vietų Kauno ir Vilniaus oro uostuose. 

2015-ųjų žiemos sezono skrydžių tvarkaraštis

„Ryanair“ skraidins iš Vilniaus šiomis kryptimis: Barselona, Milanas, Bremenas, Paryžius, Roma, Briuselis, Dublinas, Frankfurtas, Liverpulis, Madridas, Oslas, Londonas Stanstedas. Iš Kauno – į Birmingemą, Bristolį, Dubliną, Londono Getviką, Londono Lutono, Londono Stanstedą, Maltą, Oslą, Šanoną.

Daugiau skrydžių iš Vilniaus į Milaną: 4 per savaitę.

21 maršrutai  (12 į/iš Vilniaus, 9 į/iš Kauno)

67 skrydžiai per savaitę   

Tvarkaraštis – ankstyvas

„Ryanair“ šiemet pristatė savo vykdomų skrydžių žiemos tvarkaraštį Lietuvoje trimis  mėnesiais ankščiau negu pernai ir siūlo daugiau skrydžių krypčių ir žemiausias kainas.

Klientai Lietuvoje gali rinktis kelionę iš 21 maršrutų iš Vilniaus arba Kauno oro uostų.

Visiems klientams šiuo metu jau yra nurodomos vietos lėktuve. Į saloną galima pasiimti ne vieną, kaip anksčiau, bet porą rankinio bagažo vienetų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.