Koncernas „Kalašnikov“ dvigubina ginkluotės gamybą

Rusijos koncernas „Kalašnikov“ ketina šiais metais dvigubai padidinti produkcijos gamybos apimtis, lyginant su 2014-aisiais. Apie tai pareiškė kompanijos generalinis direktorius Aleksejus Krivoručka, informuoja naujienų agentūra „RIA Novosti“.

„Kalašnikov“ kompanijoje nekalbama apie darbuotojų skaičiaus mažinimą, bet atvirkščiai, priimami nauji darbuotojai.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Kalašnikov“ kompanijoje nekalbama apie darbuotojų skaičiaus mažinimą, bet atvirkščiai, priimami nauji darbuotojai.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2015, 12:18 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 7:55 PM

Pasak jo, kompanijoje nekalbama apie darbuotojų skaičiaus mažinimą, bet atvirkščiai, priimami nauji darbuotojai.

„Mums pavyko apkrauti įmones, padidinti eksportą ir gauti daugiau užsakymų šalies viduje, didelį užsakymą mes gavome iš Gynybos ministerijos. Todėl manau, kad lyginant su 2014 metais, mūsų gamyba augs dvigubai“, – paaiškino A.Krivoručka.

Neseniai buvo skelbta, kad šįmet „Kalašnikov“ planuoja išleisti 2 milijardus rublių gamybos modernizacijai. Pernai tam buvo skirta 1,5 mlrd. rublių. O bendra gamybos modernizacijos programa, kurią numatyta vykdyti 2014-2016 metais, atsieis 5 mlrd. rublių.

Koncernas „Kalašnikov“ (iki 2013 m. rugpjūčio 13 d. vadinosi mokslinis gamybinis susivienijimas „Ižmaš“) – plataus profilio pramonės įmonė, gaminanti ir bandanti kovinius šaulių ginklus (tarp jų Kalašnikovo automatus), sportinius ir medžioklinius šautuvus, aviacines patrankas, didelio tikslumo valdomus artilerijos sviedinius, raketas, kitą karinę, taip pat ir civilinę produkciją – įvairias stakles, įrankius, automobilius ir motociklus.

Parengė Leonas Grybauskas

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.