Alytuje – didžiausias Lietuvoje „Moki-veži“ prekybos centras

Balandžio pradžioje Alytuje duris atvėrė nauja apdailos, statybinių, šildymo ir sodo reikmenų parduotuvė „Moki-veži“. Nustelbdama tokių didžiųjų Lietuvos miestų, kaip Vilnius ir Kaunas parduotuves, Alytaus „Moki-veži“ parduotuvė tapo didžiausia savo tinklo atstove Lietuvoje.

Alytuje duris atvėrė „Moki-veži“ prekybos centras.<br>Organizatorių nuotr.
Alytuje duris atvėrė „Moki-veži“ prekybos centras.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2015, 1:11 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 7:59 AM

Kartu su kitų miestų „Moki-veži“ parduotuvių dydį lenkiančiomis apimtimis klientams siūlomas ir plačiausias prekių asortimentas. Norint Alytaus klientams pateikti 1A prekių asortimento lygio pasirinkimą, į naująją parduotuvę investuota daugiau nei 4,4 mln. eurų. Nepaisant solidaus investicijų skaičiaus, naujoji parduotuvė klientus pasitinka žemomis, „Moki-veži" tinklui būdingomis kainomis, patraukliais pasiūlymais bei puikiomis progomis sutaupyti!

Šiai „Moki-veži“ parduotuvei skirta erdvė įspūdingo dydžio – vien prekybinės salės plotas siekia apie 5900 kv. metrų.

Tuo tarpu lauko prekybos plotas praplečia prekybos centro užimamą teritoriją dar maždaug 1300 kv. m., iš kurių, atsižvelgiant į lietuvišką, dažnai atšiaurų klimatą ir kliento patogumą, beveik pusė paslėpta po stogu.

O kur dar klientams nematoma kone 1470 kv. metrų ploto sandėlio erdvė ir daugiau nei 2200 kv. metrų ploto lauko sandėlis? Panašu, kad visą Alytaus „Moki-veži“ parduotuvę apeis tik patys ištvermingiausi klientai!

UAB „Makveža“ – penkiolika metų sėkmingai rinkoje veikiantis statybinių , apdailos, šildymo ir sodo medžiagų prekybos tinklas, orientuotas į maksimalų klientų pasitenkinimą patraukliomis prekių kainomis ir plačiu asortimentu. Šiuo metu 19 Lietuvos miestų veikia jau 24 „Moki-veži“ parduotuvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.