Rusijos premjeras D. Medvedevas lengviau atsiduso

Rusijoje ekonomikos

„Nuosmukis yra, bet paaiškėjo, kad jis mažesnis, nei prognozavo pesimistai ir visi situaciją analizavę asmenys“, – kalbėjo D.Medvedevas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Nuosmukis yra, bet paaiškėjo, kad jis mažesnis, nei prognozavo pesimistai ir visi situaciją analizavę asmenys“, – kalbėjo D.Medvedevas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 14, 2015, 3:10 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 8:24 PM

„Metų pradžioje fiksavome tam tikrą ekonomikos nuosmukį, – priminė ministrų kabineto vadovas. – Sausio-vasario mėnesiais jis sudarė apie 2 proc. Aišku, kad visi mes to laukėme dėl visiems žinomų aplinkybių, ėmėmės tam tikrų žingsnių, norėdami sumažinti šių problemų padarinius“.

„Nuosmukis yra, bet paaiškėjo, kad jis mažesnis, nei prognozavo pesimistai ir visi situaciją analizavę asmenys“, – kalbėjo D.Medvedevas.

Anot pareigūno, vyriausybės prognozuojama naftos kaina, siekusi 50 JAV dolerių už barelį, pateikta derinant finansinius planus, buvo reali.

Antradienį pateiktoje banko „Morgan Stanley“ naujausioje ataskaitoje teigiama, kad 2015 metais Rusijos ekonomika susitrauks 5 proc., o 2016 metais – 1,8 proc. Ankstesniame dokumente BVP nuosmukio rodikliai atitinkamai siekė 5,6 ir 2,5 proc.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.