„Wizz Air“ plečia skrydžių geografiją, turi planų Palangoje

Pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ ilgina maršrutų, kuriais skraido, sąrašą. Nuo rugsėjo vidurio ši bendrovė pasiūlys skrydžius į Glazgo, Kijevo ir Miuncheno-Memingeno oro uostus. 

„Wizz Air“ – mažų sąnaudų bendrovė iš Vengrijos.<br>wizzair.com nuotr.
„Wizz Air“ – mažų sąnaudų bendrovė iš Vengrijos.<br>wizzair.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Simona Viltrakytė

Apr 15, 2015, 11:59 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 6:52 PM

Skrydžiai šiomis kryptimis bus vykdomi du kartus per savaitę.  

Bilietų kainos prasideda nuo 19,99 euro.

Planuojantys keliones užsisakyti bilietus į Glazgo, Kijevo ir Miuncheno-Memingeno oro uostus gali jau nuo šiandien, balandžio 15 dienos.

Skrydžiai į Miuncheno-Memingeno oro uostą bus vykdomi nuo rugsėjo 14 d. pirmadieniais ir penktadieniais. Pigiausi bilietai skrendantiems šia kryptimi kainuos 19,99 euro.

Pasiekti Glazgą su „Wizz Air“ bus galima nuo rugsėjo 16 d. trečiadieniais ir sekmadieniais. Bilietų kainos šia kryptimi prasideda nuo 24,99 euro. Tomis pačiomis dienomis nuo rugsėjo 16 d. „Wizz Air“ skraidins į Kijevą (bilietų kainos prasideda nuo 19,99 euro).

„Wizz Air“ iš Vilniaus oro uosto anksčiau jau skraidino į Kijevą, tačiau prieš metus, pernykščio balandžio pabaigoje, juos nutraukė.

Nuo rugsėjo Vilniuje esantį bendrovės orlaivių parką papildys ketvirtasis „Airbus 320“.  

Bendrovė skaičiuoja, kad papildomas lėktuvas leis 30 proc. padidinti vietų skaičių keleiviams.

„Wizz Air“ viceprezidentas Johnas Stephensonas žada per artimiausius 12 mėnesių keleiviams pasiūlyti paslaugų Palangos oro uoste. Apie tai, kas tai bus tiksliai, oro bendrovės atstovas kol kas nekalba, tačiau pripažįsta, jog jiems Palanga – įdomi rinka.

Visai kitokie šios pigių skrydžių bendrovės planai dėl Kauno. „Mūsų bazė – Vilniuje, todėl nėra prasmės kurtis Kaune“, – kalbėjo A.Stephensonas.

Jis užsiminė, kad metų pabaigoje keleiviams gali būti pasiūlyta naujų maršrutų.

Per ketverius metus, nuo pirmojo skrydžio iš Vilniaus oro uosto 2011 m. balandžio viduryje, „Wizz Air“ kryptimis, kuriomis skraidina iš Lietuvos, pervežė beveik 2 mln.  keleivių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.