Į „lrytas.lt“ integruota duomenų bazė „Imones.lt“

UAB „Lrytas“, valdanti naujienų portalą lrytas.lt, ir UAB „FCR Media Lietuva“ , kuriai priklauso „Imones.lt“, pasirašė ilgalaikės partnerystės sutartį. Duomenų bazė nuo šiol bus integruota į naujienų portalą „lrytas.lt“ ir pasiekiama „imones.lrytas.lt“.

Duomenų bazė „Imones.lt“ nuo šiol bus integruota į naujienų portalą „Lrytas.lt“ ir pasiekiama „imones.lrytas.lt“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Duomenų bazė „Imones.lt“ nuo šiol bus integruota į naujienų portalą „Lrytas.lt“ ir pasiekiama „imones.lrytas.lt“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 2:30 AM

„Imones.lrytas.lt“ pateikiami įmonės rekvizitai bei informacija apie jos veiklą: pavadinimas, adresas, kontaktiniai duomenys, veiklos aprašymas, vieta žemėlapyje ir kita.

„Naujienų portalas „lrytas.lt“ yra vienas lyderių Lietuvos interneto rinkoje, itin daug dėmesio skiriantis verslo segmentui. Tuo metu paieškos sistemą „Imones.lt“, kurioje reikalingą informaciją galima rasti lietuvių, anglų bei rusų kalbomis, jau daugiau nei 20 metų įmonės ir vartotojai naudoja kaip svarbiausios informacijos apie bet kurį verslo subjektą, šaltinį. Tikime, kad ši partnerystė suteiks dar daugiau galimybių verslo įmonėms pristatant save vartotojui,“ – sakė UAB „FCR Media Lietuva“ rinkodaros ir pardavimų direktorius Saulius Vanagas.

„Naujoji partnerystė yra mūsų ilgalaikės strategijos – suteikti skaitytojui galimybę reikalingiausią informaciją gauti vienoje vietoje be papildomų pastangų – dalis. Patogi ir greita paieška bei nuolat atnaujinamas turinys leis vartotojams lengvai rasti aktualią informaciją apie Lietuvos verslo įmones, jų siūlomas prekes ir teikiamas paslaugas toje pačioje erdvėje – portale lrytas.lt,“ – teigė portalo lrytas.lt direktorius Ričardas Baltaduonis.

Verslo duomenų bazė „Imones.lt“ jau 22 metus rinkoje veikianti verslo duomenų bazė 2014 metų „Google Analytics“ duomenimis tinklalapis www.imones.lt per metus sulaukdavo apie 1 mln. lankytojų, kurie peržiūrėdavo apie 3 mln. puslapių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.