Prieš baltąsias naktis – skrydžiai į Sankt Peterburgą

Rusijos oro bendrovė „RusLine“ nuo 2015 m. gegužės 19 d. pradeda siūlyti naujus skrydžius maršrutu Vilnius – Sankt Peterburgas. Skrydžiai bus vykdomi antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais ir vyks 50 vietų kanadietiškais lėktuvais „Bombardier CRJ-100/200“.

„RusLine“ ketina pradėti skrydžius tarp Vilniaus ir Sankt Peterburgo
„RusLine“ ketina pradėti skrydžius tarp Vilniaus ir Sankt Peterburgo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2015, 1:14 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 7:27 PM

„Šie skrydžiai sujungs lietuvius su taip pamėgtu Rusijos miestu Sankt Peterburgu. Mes matome didžiules galimybes keliautojams pasiekti kultūra ir baltosiomis naktimis garsėjantį miestą, juolab kad artimiausiu metu neliks susisiekimo su šiuo miestu traukiniu“, – sako Vilniaus oro uosto vadovas Artūras Stankevičius.

Skelbiama, kad bilietų kainos prasidės nuo 82 eurų, įskaitant visus oro bendrovės mokesčius, bet galimi papildomi aptarnavimo mokesčiai.

Primename, kad „Lietuvos geležinkeliai“ nuo birželio atsisako maršruto į Sankt Peterburgą. Keleivių pervežimas į šį Rusijos miestą esą yra nuostolingas, nes srautas šiuo maršrutu per metus sumažėjo 40 procentų.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.