Stiebiasi langų gamintojai

Lietuviška langų ir durų gamybos įmonių grupė „Megrame“ 2014 m. pasiekė 20,9 mln. eurų apyvartą – 40 proc. didesnę nei 2013 m. Šiemet „Megrame“ numato dar 30-40 proc. apyvartos augimą. Apyvartos pokyčius lėmė naujų technologijų taikymas ir gamybos modernizavimas – į inovatyvias plastikinių ir medinių langų gamybos linijas „Megrame“ pernai investavo 1,3 mln. eurų.

Langų gamintojai pastebi išaugusią paklausą.
Langų gamintojai pastebi išaugusią paklausą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2015, 5:32 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 2:24 AM

„Rinkos lyderio poziciją stipriname nuolat stebėdami gamybos tendencijas ir diegdami inovacijas. Įsigijus naujausią gamybos įrangą ir optimizavus gamybos ciklus, dar labiau išaugo produkcijos kokybė, pagreitėjo užsakymų atlikimas, išsiplėtė nestandartinės gamybos galimybės“, – sako Šarūnas Magelinskas, generalinis „Megrame“ direktorius.

Langų ir durų pirkėjai, pasak jo, šiandien ateina su vis didesniais lūkesčiais ir drąsesnėmis idėjomis – juos domina nestandartiniai sprendimai, efektyvi šilumos ir garso izoliacija, ekologiškos medžiagos. Taip pat ne mažiau svarbus profesionalus montavimas bei garantinis aptarnavimas.

Pasak Š. Magelinsko, nekilnojamojo turto vystytojai, statytojai bei savininkai jau įsisavino bei supranta, kad langų kokybė ypač svarbi ir turi lemiamos įtakos ne tik būsto išlaikymo kaštams, bet ir gyvenimo komfortui. Būtent todėl į langus ir duris pirkėjai žvelgia kaip į ilgalaikę investiciją, tad renkantis kaina nebėra pagrindinis kriterijus.

„Megrame“ į gamybą šiemet planuoja papildomai investuoti virš 1 mln. eurų ir dar labiau didinti gamybos pajėgumus bei atitikti klientų poreikius, ypatingą dėmesį skiriant inovatyviems produktams ir energetiškai efektyvaus būsto sprendimų kūrimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.