Ieško sklypo – Vilniuje atsiras antrasis Lietuvoje krematoriumas

Lietuviško kapitalo bendrovė „K2 LT“ pirmąjį Lietuvoje krematoriumą atidarė 2011-aisiais lapkričio pabaigoje, Kėdainių laisvojoje ekonominėje zonoje. Šiandien „K2 LT“ numato atidaryti antrą liniją turimame krematoriume ir pirkti žemės sklypą Vilniuje – tai jie pranešė per „Nasdaq Vilniaus“ biržą.

Kol kas vienintelis Lietuvoje krematoriumas veikia Kėdainiuose.<br>M.Kulbio nuotr.
Kol kas vienintelis Lietuvoje krematoriumas veikia Kėdainiuose.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 16, 2015, 5:40 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 2:59 AM

Įmonė šaukia neeilinį visuotinį akcininkų susirinkimą liepos 9 d. Jame bus svarstomi du klausimai – dėl įrangos įsigijimo plėtrai Kėdainiuose ir dėl žemės sklypo pirkimo Vilniuje.

Apie tai, jog įmonė Vilniuje ketina pastatyti antrąjį Lietuvoje krematoriumą, buvo pranešta praėjusių metų pabaigoje. Tuomet užsiminta ir apie tai, jog krematoriumas turėtų atsirasti ir Klaipėdoje. 

Bendrovės „K2 LT“ direktorius Vytenis Labanauskas sakė, jog nors Kėdainiai yra pačiame Lietuvos centre, kurį patogu pasiekti iš įvairių šalies miestų, vis dėlto, augant paklausai, Rytų ir Vakarų Lietuvai prireiks turėti po savo krematoriumą. 

Krematoriumas Kėdainiuose veikia jau 3,5 metų. Pirmaisiais metais Kėdainių krematoriume per dieną vidutiniškai buvo kremuojama po penkerius palaikus, dabar – po devynerius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.