Britų sporto milžinė atžingsniavo į Lietuvą

Jungtinės Karalystės mažmeninės prekybos milžinė, daugiau nei 500 parduotuvių pasaulyje valdanti bendrovė „Sports Direct International plc.“ atidaro pirmąją „SportsDirect.com“ parduotuvę Lietuvoje.

Iki šiol Baltijos šalyse veikė trys „Sports Direct“ parduotuvės: dvi – Estijoje ir viena Latvijoje.
Iki šiol Baltijos šalyse veikė trys „Sports Direct“ parduotuvės: dvi – Estijoje ir viena Latvijoje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-08-06 11:07, atnaujinta 2017-10-21 20:30

Penktadienį, rugpjūčio 7-ąją, „SportsDirect.com“ parduotuvė atvers duris didžiausiame Baltijos šalyse prekybos ir pramogų centre – Vilniaus „Akropolyje“. Ji užims net 1612 kvadratinių metrų patalpas. Šiuo metu Baltijos šalyse jau veikia „Sports Direct“ parduotuvės: dvi – Estijoje ir viena Latvijoje.

„SportsDirect.com“ parduotuvės atidarymas Vilniaus „Akropolyje“ yra vienas reikšmingiausių šių metų mažmeninės prekybos įvykių Lietuvoje.

Europos ir Lietuvos vartotojams tai puikiai žinomas ženklas, o jo elektroninę parduotuvę išbandė daugelis Lietuvos gyventojų. Džiaugiamės, kad, kaip ir daugelis žinomų tarptautinių ženklų, „Sports Direct“ pirmajam žingsniui Lietuvoje pasirinko Vilniaus „Akropolį“, – sakė bendrovės „Akropolis LT“ direktorius Remigijus Veikalas.

„Sports Direct“ tinklui priklauso sporto, mados ir laisvalaikio prekių ženklai, tarp kurių ir puikiai žinomi pasaulyje, tokie kaip „Dunlop“, „Slazenger“, „Everlast“, „Lonsdale“, „Karrimor“ ir kiti.

„Sports Direct“ tinklas yra didžiausias sporto prekių tinklas Britanijoje, patrauklus klientams dėl plataus prekių asortimento bei prieinamų kainų, tad pirmoji jo parduotuvė Lietuvoje, tikime, sulauks didelio dėmesio“, – sako R. Veikalas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.