Vilniuje vietoj kioskų – tuščios vietos

Vilniečiai pastebi, kad iš gatvių, kuriose mažiau praeivių, dingo „Lietuvos spaudos“ kioskai, o kai kurie jų vasarą apskritai neveikia.

Vilniuje mažėja kioskų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vilniuje mažėja kioskų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Aug 16, 2015, 12:30 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 9:47 AM

„Dviračiu važiuodamas į Vingio parką mėgdavau kokią smulkmeną nusipirkti spaudos kioske prie M.K.Čiurlionio ir V.Kudirkos gatvių sankryžos. O anądien žiūriu: vietoj kiosko – tuščia vieta“, – pasakojo Albertas.

Vilnietis spėjo, kad kioską nuspręsta nukelti dėl to, kad šioje vietoje mažai praeivių. Stotelėje, prie kurios stovėjo kioskas, stabteli vos vieno maršruto autobusas ir troleibusas.

Norvegijos kapitalo bendrovė „Reitan Convenience Lithuania“ kol kas neatskleidžia, kiek Vilniuje sumažėjo „Lietuvos spaudos“ kioskų ir kurie iš jų vasarą neveikia.

„Lietuvos spaudos“ kiosko nebėra ir A.Goštauto gatvėje, prie kino centro „Skalvija“. Jį nukėlus vilniečiai savivaldybei parašė skundą, nes ant šaligatvio liko šiukšlių krūva.

Pernai „Reitan Convenience Lithuania“ investavo 2,5 mln. litų ir atnaujino 6 greitojo apsipirkimo „Narvesen“ paviljonus bei tiek pat „Lietuvos spaudos“ kioskų.

Planuojama, kad per kitus dvejus metus sostinėje bus atnaujintos visos kompanijos valdomos prekybos vietos.

Bendrovė pernai ne tik atnaujino 12 prekybos vietų, bet ir įrengė du modernius, neįgaliųjų poreikiams pritaikytus viešuosius tualetus Geležinkelio gatvėje prie autobusų stoties ir ties T.Vrublevskio bei Tilto gatvių sankryža.

„Patogus apsipirkimas yra ne tik būtinos prekės ir malonus aptarnavimas.

Norime, kad miestas būtų patogesnis ir gražesnis“, – sakė „Reitan Convenience Lithuania“ vadovas Remas Razumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.