„Hesburger“ pamaitins ir ukrainiečius – Kijeve atidarė restoraną

Raukotės, pamatę „Hesburger“ sumuštinius ar pasigardžiuodami sužiaumojate? Viskas priklauso nuo požiūrio. Žmonių, kurie mėgsta gretai paruošiamą maistą, niekada nepritrūks. Tai puikiai žino ir verslininkai, todėl ir plečia veiklą.

„Hesburger“ atvėrė duris Kijeve.<br>Organizatorių nuotr.
„Hesburger“ atvėrė duris Kijeve.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2015, 9:49 AM, atnaujinta Oct 18, 2017, 5:51 AM

„Hesburger“, didžiausias greitojo maisto restoranų tinklas Baltijos šalyse ir Suomijoje, tęsia aktyvią plėtrą ir pradeda austi jų tinklą Ukrainoje. Kijeve atidarytas „Hesburger“ restoranas, į kurį bendrovė investavo 300 tūkst. eurų, jame įdarbinta 20 darbuotojų.

„Žingsnis į Ukrainos rinką – dar vienas aktyvus ir iššūkių kupinas mūsų bendrovės plėtros etapas. Restoranas, atvėręs duris „Novus“ prekybos centre, jau sėkmingai pradėjo darbą, o mes planuojame tolesnius žingsnius šioje rinkoje: dar šį rudenį Kijeve ketiname atidaryti antrąjį tinklo restoraną“, – sakė „Hesburger“ plėtros direktorė Ieva Salmela.

Pasak jos, bendrovė kiekvienoje šalyje, kurioje atidaro savo restoranus, stengiasi remti vietos ekonomiką, rinkdamasi vietinių tiekėjų žaliavas. „Ukrainoje taip pat stengsimės, kiek įmanoma, laikytis šios savo įprastos praktikos. O vieni svarbiausių ingredientų, kuriuos importuosime iš Suomijos, bus „Hesburger“ padažai ir majonezas, kurie yra gaminami mūsų gamykloje Suomijoje ir nulemia mūsų hamburgerių skonį“, – sakė I.Salmela.

„Labai džiaugiuosi „Hesburger“ restorano atidarymu Ukrainoje. Šaliai būtinos investicijos, todėl džiugu, kad užsienio investuotojai ateina į Ukrainą“, – sakė atidarymo renginyje dalyvavęs Suomijos ambasados Ukrainoje vadovas Jussi Soini.

„Hesburger“ restoranuose Ukrainoje bus siūlomi patiekalai iš įprastinio bendrovės valgiaraščio.

„Hesburger“ – Suomijoje įsikūrusi šeimos bendrovė. Restoranų tinklas buvo įkurtas 1966 m., kai Naantali miestelyje buvo atidarytas grilio kioskas. Pirmasis „Hesburger“ restoranas duris atvėrė 1980 m. Turku mieste ir pamažu užkariavo vietinę rinką bei aplinkinius regionus. Iš viso 432 „Hesburger“ restoranuose dirba daugiau kaip 6700 darbuotojų. Lietuvoje bendrovė veikia nuo 2007 m., šiuo metu 41-ame restorane dirba 361 žmogus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.