Kaune statomi „Senukai“ atnaujina ir Aleksotą

Kaune Aleksote auga jau ketvirtasis didžiausio statybos, remonto ir buities prekių tinklo prekybos centras „Senukai“. Statydamas naują prekybos centrą, kuris duris atvers jau rudenį, prekybos tinklas atnaujina ir paties mikrorajono aplinką. Prekybininkai sako, kad į šiuos darbus ketina investuoti beveik 400 tūkstančių eurų.

„Senukai“ prekybos centro Aleksote vizualizacija.<br>„Senukai“ nuotr.
„Senukai“ prekybos centro Aleksote vizualizacija.<br>„Senukai“ nuotr.
„Senukai“ prekybos centro Aleksote vizualizacija.<br>„Senukai“ nuotr.
„Senukai“ prekybos centro Aleksote vizualizacija.<br>„Senukai“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-08-31 11:34, atnaujinta 2017-10-18 05:19

„Mums svarbu, kad pirkėjai gerai jaustųsi ne tik parduotuvėje, bet ir važiuodami ar eidami link jos. Todėl, statydami naujus prekybos centrus, esant poreikiui, savo lėšomis atnaujiname kelius, rengiame sankryžas, montuojame gatvių apšvietimą“, – sako prekybos tinklo „Senukai“ rinkodaros direktorė Inga Jočienė. Aleksote dygstantis prekybos centras – ne išimtis: darbai pilnu tempu verda ir aplink jį.

„Kaunas pastebimai keičiasi, aplink naujai statomą centrą yra nemažai besiplečiančių rajonų, kur kuriasi naujakuriai. Stebėdami mūsų pirkėjų poreikius tikimės, kad šioje miesto dalyje pastatydami prekybos centrą sulauksime pirkėjų tiek iš Kauno bei jo apylinių, tiek ir pravažiuojantiems magistraliniu keliu „Via Baltica“ bus patogu užsukti nusipirkti kokybiškų ir kaina prieinamų prekių“, – pasakoja I.Jočienė.

Naujasis prekybos centras bus orientuotas į įvairių klientų poreikius, jiems pasiūlant gausų prekių pasirinkimą, profesionalų ir greitą aptarnavimą. „Stengiamės prekių asortimentą suformuoti taip, kad jis tiktų tiek įvairių sričių meistrui, tiek savo asmeninės aplinkos gerinimu besirūpinančiam klientui. Lojaliam pirkėjui siūlome papildomas naudas ar geresnes produktų bei paslaugų kainas. Pavyzdžiui, meistrams sukūrėme skirtingas lojalumo programas, nes kiekvienas jų mūsų priekybos centre ieško specialiai jo darbui reikalingų produktų ar paslaugų ypač patrauklia kaina. Norėdami pasiūlyti operatyvesnį aptarnavimą, įrengėme meistrams ir juridiniams klientams skirtas kasas. Kvalifikaciją nuolatos keliančių konsultantų patarimų reikia visiems į parduotuvę užsukusiems klientams, todėl mūsų užduotis – išsiaiškinti jų lūkesčius ir pasiūlyti tinkamiausią sprendimą“, – sako I.Jočienė.

UAB „Senukų prekybos centras“ personalo direktorė Žaneta Venskavičienė sako, kad renkant personalą į 70 naujai sukurtų darbo vietų, buvo galvojama apie darbuotojui patogią pasiekti prekybos centro vietą. „Komanda suburta iš naujai priimtų ir iš kitų tinklo parduotuvių perkeltų darbuotojų, kuriems naujai statomas prekybos centras yra arčiau namų. Surinkome stiprią komandą, kurioje mažiau praktinės patirties turintys darbuotojai klientų aptarnavimo subtilybių galės mokytis iš didelį žinių bagažą prekybos srityje sukaupusiųjų mūsų specialistų. Tikime, kad nemaža naujo prekybos centro lankytojų dalis bus Aleksoto bendruomenės bei aplinkiniuose rajonuose gyvenantys žmonės. Tad klientams bus malonu matyti prekybos centre dirbantį kaimyną ar draugę, kurie šiltai pasitiks ir supažindins juos su mūsų produkcija bei teikiamomis paslaugomis“, – teigia Ž.Venskavičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.