Graikijos kreditoriai šią savaitę grįžta derybų į Atėnus

Graikija ir šalies tarptautiniai

Graikijos parlamentas pradėjo kai kurias reformas vykdyti – neseniai buvo apkarpytos pensijos ir kilstelėti mokesčiai.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Graikijos parlamentas pradėjo kai kurias reformas vykdyti – neseniai buvo apkarpytos pensijos ir kilstelėti mokesčiai.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 19, 2015, 3:54 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 4:01 AM

Europos Komisijos atstovas Declanas Costello, Europos centrinio banko (ECB) atstovas Rasmusas Ruefferis, Europos finansinio stabilumo mechanizmo atstovas Nicola Giammarioli ir Tarptautinio valiutos fondo (TVF) atstovė Delia Velculescu vyks į Graikijos sostinę antradienį prasidedančių derybų. Jų metu pareigūnai susitiks su finansų ministru Euklidu Tsakalotos ir kitais Graikijos politikais, skelbia vietos žiniasklaida.

Šis vizitas Graikijoje tarptautinių kreditorių komandai taps pirmuoju po to, kai į valdžią sugrįžo radikalusis šalies premjeras Alexis Tsipras. Paskutinį kartą kreditoriai Atėnuose lankėsi liepos mėnesio pabaigoje ir sutarė su Graikija suteikti naują paskolą manais į skausmingas ekonomines reformas.

Nuo paskutiniojo vizito Graikijos parlamentas pradėjo kai kurias reformas vykdyti – neseniai buvo apkarpytos pensijos ir kilstelėti mokesčiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.