„Small Planet Airlines“ įsitvirtina Vokietijoje

Atostogų skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“, šių metų pirmąjį pusmetį pajamas padidinusi 25,3 proc., toliau planuoja augimą: šiais metais įkurtas lietuviško kapitalo kompanijos padalinys Vokietijoje „Small Planet Airlines GmbH“, o 2016 metų vasarą sutarta dirbti su dviem didžiausiais Vokietijos kelionių organizatoriais – „Thomas Cook“ ir „TUI“.

Įsitvirtindama Vokietijoje, „Small Planet Airlines“ įkurs skrydžių bazes Brėmeno ir Paderborno oro uostuose.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Įsitvirtindama Vokietijoje, „Small Planet Airlines“ įkurs skrydžių bazes Brėmeno ir Paderborno oro uostuose.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2015, 11:03 AM, atnaujinta Oct 6, 2017, 6:40 AM

Įsitvirtindama Vokietijoje, „Small Planet Airlines“ įkurs skrydžių bazes Brėmeno ir Paderborno oro uostuose.

„Iki 2016 m. vasaros sezono pradžios planuojame gauti skrydžių vežėjo Vokietijoje pažymėjimą, tad dabar aktyviai pildome savo kelionių krypčių „krepšelį“. Bendradarbiavimo sutartis su pasaulyje žinomais kelionių organizatoriais mums yra didelis įvertinimas, patvirtinantis, kad teikiame aukščiausio lygio skrydžio paslaugas ir esame patikimi partneriai, o tai aviacijoje itin svarbu. Siekis įsitvirtinti didžiausioje Europos rinkoje – vienas iš mūsų svarbiausių šiuo metu sau iškeltų tikslų“, – sako Vytautas Kaikaris, „Small Planet Airlines“ direktorius.

2016 metų vasarą, pagal susitarimą su „Thomas Cook“, kuris per metus savo kelionių paslaugas suteikia daugiau kaip 23 milijonams klientų, „Small Planet Airlines GmbH“ įvykdys 460 skrydžių iš Paderborno bazės bei kitų Vokietijos oro uostų: Brėmeno, Berlyno, Štutgarto, Dortmundo, Kelno, Hanoverio ir Miuncheno. Keleiviai bus skraidinami į Viduržemio jūros kurortus, daugiausiai – Maljorką Ispanijoje ir Antaliją Turkijoje.

„Thomas Cook“ padalinio vykdomasis direktorius Centrinei Europai Günter Geske būsimą bendradarbiavimą su „Small Planet Airlines GmbH“ vertina ypač palankiai: „Viduržemio jūros kurortai – vieni populiariausių, todėl vasarą turistų srautai šiomis kryptimis ypač gausūs. Ieškojome patikimo partnerio, kuris patenkintų ne tik mūsų poreikius, bet ir būsimų keleivių lūkesčius. Džiaugiamės, galėdami dirbti su „Small Planet Airlines“ ir pradėti naujus skrydžius iš Paderborno.“

14 savaitinių ir iš viso daugiau nei 300 skrydžių – tiek kartų kitų metų vasarą „Small Planet Airlines GmbH“ lėktuvai skraidins ir „TUI“ klientus iš Brėmeno bei Paderborno. Pasaulinė lyderė kelionių ir turizmo organizavimo srityje „TUI“ siūlys skrydžius į Rodą, Heraklioną, Kosą, Menorką ir Burgasą – vienas populiariausių atostogų krypčių Vokietijoje.

Pasak V. Kaikario, šie sėkmingi žingsniai Vokietijoje neabejotinai prisidės prie bendrovės plėtros ir kitose šalyse: „Kiekvienai šaliai, kurioje veikia „Small Planet Airlines“, kasmet keliame skirtingus tikslus: 2016 m. norime įsitvirtinti Vokietijoje, tačiau pajėgas stipriname ir Lenkijoje, kur siekiame išlaikyti vieno iš lyderių pozicijas atostogų skrydžių rinkoje.

Šiemet pavyko sustiprinti pozicijas Didžiojoje Britanijoje, iš kurios skrydžius pradėjome vykdyti ne tik vasarą, bet visus metus. Bendradarbiaudami su mūsų šalies kelionių organizatoriais, daugiau skrydžių kitąmet planuojame vykdyti ir iš Lietuvos. Sutartimis jau užtvirtintas bendradarbiavimas su pasaulyje puikiai žinomomis kompanijomis be jokios abejonės ateityje atvers ir daugiau durų į skirtingų šalių aviacijos rinkas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?