Lenkų oro linijos LOT sujungs Palangą su pasauliu

Nuo kitų metų kovo 28 dienos iš Palangos keliaujantieji galės pasiekti Varšuvą ir per ją kitus Europos miestus – tokią galimybę jiems suteikia lenkų oro linijos „LOT“. Šios oro linijos siūlo platų maršrutų tinklą, puikų aptarnavimą, patogų ir efektyvų keliavimą per Varšuvos oro uostą ir trumpiausią kelionės laiką į daugelį Europos miestų.

Palangos oro uostu besinaudojantiems keleiviams siūlomas trumpas ir patogus būdas pasiekti Varšuvą, Stokholmą, Diuseldorfą, Prahą, Londoną, Amsterdamą, Paryžių, Ženevą, Kopenhagą, Briuselį, Hamburgą ar Barseloną.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Palangos oro uostu besinaudojantiems keleiviams siūlomas trumpas ir patogus būdas pasiekti Varšuvą, Stokholmą, Diuseldorfą, Prahą, Londoną, Amsterdamą, Paryžių, Ženevą, Kopenhagą, Briuselį, Hamburgą ar Barseloną.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2015, 10:08 AM, atnaujinta Oct 5, 2017, 5:15 AM

Palangos oro uostu besinaudojantiems keleiviams siūlomas trumpas ir patogus būdas pasiekti įdomiausius ir populiariausius Europos maršrutus – Varšuvą, Stokholmą, Diuseldorfą, Prahą, Londoną, Amsterdamą, Paryžių, Ženevą, Kopenhagą, Briuselį, Hamburgą ar Barseloną. Šiais maršrutais keliauti bus galima persėdimo laiką Varšuvos oro uoste užtrunkant apie 30 minučių.

„LOT atsižvelgia į keleivių poreikius ir supranta, kad jiems reikia pasiūlyti kuo daugiau galimų pasirinkti krypčių, kurias pasiekti jie gali vienos valandos skrydžiu iki Varšuvos. LOT siūlo 30 minučių trunkantį persėdimą skristi į Prahą ir 35 – į Vieną! Šiuo metu esame vienintelis tokius pasiūlymus teikiantis oro vežėjas, veikiantis Palangoje. Tikime, kad keleiviai liks itin patenkinti mūsų paslaugomis ir tai lems, kad jie dažnai mus rinksis“, – sako Marcin Celejewski, LOT generalinis direktorius.

Skrydžius iš Palangos LOT vykdys moderniu „Bombardier Q400“ lėktuvu 6 kartus per savaitę. Numatyta, kad iš pajūrio sostinės lėktuvai ryte kils 6.15 val., o vakare iš Varšuvos grįš 22.35 val. Naudodamiesi tokiu tvarkaraščiu LOT keleiviai galės rinktis daugelį bendrovės skrydžių Europoje. Be to, tai puikiai tiks vienos dienos keliones vykdyti verslininkams: ryte išskrendant ir vakare parskrendant.

„Mums smagu tokiomis naujienomis dalintis su lietuviais ir ypač tais, kurie gyvena Vakarų Lietuvoje. Naujas maršrutas į kaimyninę sostinę tautiečiams suteiks galimybių pasiekti daugelį Europos miestų. Tai antras naujas maršrutas Palangos oro uoste per dvi savaites ir už tai nuoširdžiai dėkoju didelį darbą nuveikusiai oro uostų maršrutų plėtros komandai. Tad Palangos ir Klaipėdos rajono gyventojai – planuokite naujus skrydžius!“, – sakė Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

Skrydžius vykdysiantys „Bombardier“ lėktuvai yra erdvūs, todėl mėgstami keleivių. Veikdami Varšuvos oro uoste LOT gali pasiūlyti trijų klasių skrydžio bilietus, kurie atitinka skirtingus keleivių poreikius ir lūkesčius. Verslo klasės keleiviams suteikiamos visos oro uostų privilegijos, asmeninis aptarnavimas, išskirtinis maistas ir gėrimai ir šalia tuščia paliekama sėdynė. „Premium Economy Class“ suteikia registravimosi pirmumą, maistą bei gėrimus ir sėdynę lėktuvo priekyje. „Economy Class“ naudotojai gali rezervuoti sau vietą lėktuve, mėgautis siūlomais užkandžiais ir rinktis iš pateikiamo meniu.

Nuo kovo keliaujantieji galės aplankyti ir 400 metų istoriją menančią Varšuvą, ir kitus Lenkijos miestus – Gdanską, Krokuvą, Žešuvą, Ščeciną, Poznanę, Vroclavą ar Katovicus.

Palanga yra vienas pirmųjų maršrutų, kuriuos LOT pradeda jau atsinaujinusi. LOT taip pat atidarys naujus skrydžius į Tokiją, Seulą, Barseloną, Ciurichą, Veneciją, Atėnus, Nicą, Beirutą, Liublianą, Charkovą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.