Už alų kovojančiose degalinėse – politikų veidai

Jei negali paveikti Seime, tai spausk degalinėse. Tokia logika vadovaujasi verslininkai, kurie degalų pardavimo vietose iškabino plakatus su politikų veidais.

Tokie įreminti plakatai atsirado kai kuriose degalinėse.
Tokie įreminti plakatai atsirado kai kuriose degalinėse.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-09 07:24, atnaujinta 2017-09-30 12:17

„Ar ministras pirmininkas prisiims atsakomybę?“ – „Sauridos“ degalinėje skelbia užrašas šalia premjero Algirdo Butkevičiaus atvaizdo.

Čia pat nurodomas ir premjero darbo telefonas, elektroninio pašto adresas, kabineto numeris. Ir bauginama, kad jei degalinėse bus uždrausta prekyba alkoholiniais gėrimais, bus atleidžiami darbuotojai, o gamtinius reikalus vairuotojai turės atlikti viešuosiuose tualetuose, kurių ir taip stinga – degalinės neva naktį neveiks.

Kituose panašiuose plakatuose puikuojasi Seimo nariai. Įrėmintos politikų nuotraukos atsirado „Sauridos“ degalinėse.

„Dėl klaidingai interpretuojamos situacijos degalinėse pakabinome ministro pirmininko bei Seimo narių anketas.

Mūsų klientai Seimo nariams ar Vyriausybės atstovams galės pateikti rekomendacijas, kaip mažinti alkoholio vartojimą   nepažeidžiant konkurencijos sąlygų. Tik diskutuodami galime atrasti veiksmingų priemonių sumažinti alkoholio vartojimą“, – sakė uždarosios akcinės bendrovės  „Saurida“ papildomos prekybos vadovas Manfredas Bogdanovas.

Pasak jo, Vyriausybė kalba apie girtų vairuotojų sukeliamus eismo įvykius, bet pamiršta paminėti, jog parduotuvėse bei kitose prekybos vietose parduodama 98,1 procento alkoholio. Nesunku nuspėti, jog 98,1 proc. nuo alkoholio apsvaigusių vairuotojų, kurie sukėlė eismo įvykius, alkoholinius gėrimus įsigijo prekybos centre ar kitose vietose.

Seimas dar galutinai neapsisprendė drausti alaus prekybą degalinėse nuo Naujųjų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.