Po daugiau kaip metų Rusija atnaujina paukštienos į ES eksportą

Rusija po daugiau kaip metų

Rusija nuo gruodžio 10 dienos atnaujino paukštienos produkcijos eksportui į ES šalis sertifikavimą.<br>V.Kapočiaus nuotr.
Rusija nuo gruodžio 10 dienos atnaujino paukštienos produkcijos eksportui į ES šalis sertifikavimą.<br>V.Kapočiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2015, 4:54 PM, atnaujinta Sep 29, 2017, 11:15 AM

„Rusija nuo gruodžio 10 dienos atnaujino paukštienos produkcijos eksportui į ES šalis sertifikavimą“, – nurodo oficialioji institucijos atstovė Julija Melano.

Pareigūnė priminė, kad paukštienos ir kiaušinių sertifikavimas bei tiekimas buvo pristabdyti 2014 metų rugsėjį po kilusio paukščių gripo Altajaus regione. Tada Rusija ir pradėjo taikyti savo produkcijos eksportui apribojimus.

Dabar šalis tiekimą atnaujina, nes situacija vėl tapo kontroliuojama, o produkcija atitinka visus Europos Komisijos reikalavimus, nurodo J. Melano.

Pagal jos pateikiamą dokumentą, atestuotoms Rusijos įmonėms leidžiama į ES tiekti paukštieną, kiaušinius ir iš jų gaminamą produkciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.