„Akropoliuose“ prasidėjo sezoninis žiemos išpardavimas

Didžiausiuose Lietuvoje prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ šiandien prasideda sezoninis žiemos išpardavimas. Iki vasario pradžios vyksiančio išpardavimo metu daugelis „Akropoliuose“ įsikūrusių parduotuvių 2015/2016 metų rudens–žiemos kolekcijų prekėms taiko ženklias nuolaidas.

Žiemos išpardavimas „Akropoliuose“ vyksta iki vasario pradžios.<br>M.Patašiaus nuotr.
Žiemos išpardavimas „Akropoliuose“ vyksta iki vasario pradžios.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2015, 10:06 AM, atnaujinta Sep 27, 2017, 2:55 AM

„Didžiosios parduotuvės jau vasario mėnesį pradeda pavasario/vasaros kolekcijų pristatymus, tad sezoninis išpardavimas yra gera proga su nuolaida atnaujinti drabužinę arba vietoje vieno iš dviejų labai patinkančių daiktų, įsigyti juos abu. Juo labiau, kad žiema į Lietuvą dar net neatėjo“, – juokauja bendrovės „Akropolis LT“, valdančios Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolius“ Nuomos skyriaus vadovė Virginija Semsienė.

Kokioms prekių grupėms ir kokias nuolaidas taikyti išpardavimo metu sprendžia pačios parduotuvės. Įprasta, kad išpardavimo pradžioje nuolaidos yra mažesnės, tačiau prekių asortimentas – modelių, spalvų, dydžių pasirinkimas – didesnis. Išpardavimui įsibėgėjus nuolaidos didėja ir gali siekti net 70-80 proc., tačiau prekių pasirinkimas mažėja, nes jos paprasčiausiai išperkamos.

Žiemos išpardavimas „Akropoliuose“ vyksta iki vasario pradžios.

„Ilgiau išpardavimus įprastai vykdo sporto ir laisvalaikio prekių parduotuvės, kurios labiau prisitaiko prie sezono, tuo tarpu naujos kolekcijos tarptautinių prekių ženklų parduotuvėse „Akropoliuose“ pristatomos panašiu metu kaip ir kitose Europos šalyse“, – sako V. Semsienė.

Žiemos išpardavimas vienas iš dviejų tradicinių sezoninių išpardavimų (antrasis vyksta birželio ir liepos mėnesiais pavasario/vasaros sezono prekėms). Abu jie sulaukia itin daug pirkėjų.

„Daug pirkėjų, palepinę dovanomis artimuosius per Kalėdas, sau prekių ieško būtent per sezoninį išpardavimą. Kiti jo metu pasinaudoja po Kalėdų eglute rastais „Akropolio“ dovanų čekiais, taigi dar sutaupo. Žiemos išpardavimas pritraukia ir itin daug pirkėjų iš Baltarusijos, juo labiau, kad Kalėdų ir net Naujųjų metų proga ten įprasta sveikinti sausio mėnesį“, – pasidalija mintimis bendrovės „Akropolis LT“ Nuomos skyriaus vadovė V. Semsienė.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.