Sujungtos „Sweco“ bendrovės

Švedijos koncerno „Sweco“

Anot „Sweco Lietuvos“ prezidento Artūro Abromavičiaus, tai turėtų tapti universaliausia inžinerinių paslaugų bendrove Lietuvoje.<br>V.Balkūno nuotr.
Anot „Sweco Lietuvos“ prezidento Artūro Abromavičiaus, tai turėtų tapti universaliausia inžinerinių paslaugų bendrove Lietuvoje.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2016, 10:06 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 11:34 PM

„Bendrovių susijungimą paskatino siekis įgyti didesnį konkurencinį pranašumą ir poreikis integruoti bei didinti verslo procesų efektyvumą. Vienydami pajėgas, taip pat įgyvendiname ilgalaikę „Sweco“ koncerno verslo strategiją, kurios pagrindas – vidinis efektyvumas ir orientacija į klientą bei jo poreikius. Sutelkiame visus išteklius vienoje įmonėje ir siekiame efektyviau valdyti pardavimų ir rinkodaros, finansų, IT, personalo, projektų valdymo, kokybės ir daugelį kitų procesų“, – pranešime sakė „Sweco Lietuvos“ prezidentas Artūras Abromavičius.

Anot jo, „Sweco Lietuva“ turėtų tapti universaliausia inžinerinių paslaugų bendrove Lietuvoje.

„Sweco Energy Consulting“ ir „Sweco hidroprojektas“ integruotos į „Sweco Lietuvos“ organizacinę struktūrą ir tapo specializuotais padaliniais. Po susijungimo įmonė ir toliau turės biurus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

„Sweco Lietuvos“ pajamos 2014 metais siekė 7,064 mln. eurų – 2,9 proc. mažiau nei 2013 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.