Per metus „airBaltic“ užsakymų krepšys padidėjo trečdaliu

Paskutinį 2015 m. ketvirtį Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ Lietuvoje ir Estijoje pasiekė 33 proc. vidutinį užsakymų augimą, palyginti su tuo pačiu laiku praėjusiais metais.

Paskutinį 2015 m. ketvirtį Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ Lietuvoje ir Estijoje pasiekė 33 proc. vidutinį užsakymų augimą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Paskutinį 2015 m. ketvirtį Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ Lietuvoje ir Estijoje pasiekė 33 proc. vidutinį užsakymų augimą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2016, 9:08 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 10:13 PM

Skrydžių bendrovei Vilniuje bei Taline paskelbus apie naujus maršrutus ir patobulinus susisiekimą su didžiaisiais Europos centrais Lietuvoje poreikis „airBaltic“ bilietams augo 23 proc., o Estijoje – 42 proc.

„Mūsų – „airBaltic“ programa „Horizon 2021“ siekiama per penkerius metus padidinti tiesiogini skrydžių iš Vilniaus ir Talino skaičių iki 11. Savo klientams siūlome geriausią susisiekimą iš Lietuvos bei Estijos, taip pat ir iš Latvijos sostinės Rygos į daugelį Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų“, – sakė „airBaltic“ vyresnysis susisiekimo viceprezidentas Wolfgangas Reuss. 2015 m. gruodį „airBaltic“ paskelbė apie naują skrydžių kryptį iš Vilniaus į Taliną. Skrydžiai bus vykdomi 10 kartų per savaitę, nuo pirmadienio iki penktadienio, du kartus per dieną.

Keleiviai skris „Bombardier Q400 NextGen“ lėktuvais. Kelionės iš Vilniaus į Taliną trukmė – 1 val. 20 min.

Bilietas į vieną pusę iš Vilniaus kainuos nuo 79 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir rinkliavas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.