„KIDY Tour“ oficialiai įteiktas leidimas pradėti veiklą

Gruodžio viduryje „Avia Solutions Group“ įsteigtas naujasis Lietuvos kelionių organizatorius „KIDY Tour“ prieš šventes sulaukė Turizmo departamento leidimo pradėti veiklą. Kelionių operatoriaus užsakomaisiais reisais pažymėjimas, suteikiantis „KIDY Tour“ teisę rengti poilsinius turus, VTD direktorės įsakymu išduotas gruodžio 23 d., o dabar – ir oficialiai įteiktas bendrovės generaliniam direktoriui.

lrytas.lt nuotr.
lrytas.lt nuotr.
„KIDY Tour“ vadovas Gvidas Aukštuolis<br>lrytas.lt nuotr.
„KIDY Tour“ vadovas Gvidas Aukštuolis<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 7, 2016, 9:55 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 5:59 PM

„Noriu padėkoti Turizmo departamentui už tai, kad įvertino mūsų komandos patirtį rinkoje bei stiprų finansinį užnugarį ir sklandžiai įgyvendinome pirmuosius savo veiklos tikslus. Džiaugiamės, kad į 2016-uosius žengėme pilnai pasiruošę, – teigė įmonės vadovas Gvidas Aukštuolis.- Sulaukus oficialaus leidimo startuoti iškart pradėjome sutarčių sudarymo procedūras su kelionių agentūromis, siūlančiomis keliones į populiariausius Turkijos miesto Alanijos kurortus. Atostogas 4 ir 5 žvaigždučių viešbučiuose keliautojai jau netrukus galės įsigyti didžiausiose Lietuvos kelionių agentūrose.“

Pasiūlymus keliautojams įmonė pristatys ir tarptautinėje turizmo bei aktyvaus laisvalaikio parodoje „ADVENTUR“, kuri sausio 22 – 24 dienomis vyks Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“. Čia poilsiautojai galės susipažinti su „KIDY Tour“ kelionių pasiūlymais ir vieni pirmųjų išskirtinėmis sąlygomis įsigyti bendrovės organizuojamų poilsinių kelionių.

Iš Lietuvos į Turkiją įmonė atostogautojus skraidins vos 6 metų senumo orlaiviais, kurie yra jauniausi šalies turizmo rinkoje, o Vilniaus oro uoste „KIDY Tour“ keleiviai su vaikais galės naudotis atskiru registracijos langeliu. Be to, visos kelionės metu atostogautojus lydės bendrovės atstovas, o nuvykus į viešbutį kambariuose pasitiks lietuviški televizijos kanalai bei lietuviškai kalbantys animatoriai. Vaikai iki 16 metų, keliaujantys su tėvais „KIDY Tour“ partnerių viešbučiuose gyvens nemokamai (mokamas tik fiksuotas skrydžio mokestis).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?