Didžiausios pasaulio įmonės domisi Lietuva

Pasaulio ekonomikos forume

Praėjusiais metais savo padalinius Lietuvoje atidarė tarptautinė finansų kompanija „Nasdaq“ ir JAV draudimo milžinė „AIG“.<br>123rf nuotr.
Praėjusiais metais savo padalinius Lietuvoje atidarė tarptautinė finansų kompanija „Nasdaq“ ir JAV draudimo milžinė „AIG“.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2016, 12:48 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 11:52 AM

Prezidentė susitiko su „Google“ viceprezidentu Kentu Volkeriu, vienos iš didžiausių pasaulyje Vokietijos skrydžių bendrovės „Lufthansa“ valdybos pirmininku ir vadovu Karstenu Šporu bei vieno iš didžiausių Švedijos bankų „Handelsbanken“ prezidentu Franku Vang Jensenu.

Neformaliuose susitikimuose su verslo lyderiais buvo kalbama apie palankias sąlygas plėtoti verslą Lietuvoje – aukštą darbuotojų kvalifikaciją bei įgūdžius, gerą užsienio kalbų mokėjimą, išvystytą infrastruktūrą.

„Lietuvoje – palankios sąlygos kurti konkurencingus verslo paslaugų, informacijos ir duomenų apdorojimo, aptarnavimo centrus. Turime ir gerą infrastruktūrą, ir labai aukštos kvalifikacijos darbo jėgą. Šiais privalumais gali pasinaudoti visas pasaulis. Tai naudinga ir Lietuvai“, – Prezidentę cituoja jos spaudos tarnyba.

Šiais metais į Davosą atvyko apie 3000 verslo atstovų, tarp jų globalų pasaulio ekonomikoje vaidmenį turinčios kompanijos „Coca-Cola“, „Shell“, „Nestle“.

Valstybės vadovė su didžiausių pasaulio bendrovių atstovais Davose susitiko ir pernai. Praėjusiais metais savo padalinius Lietuvoje atidarė tarptautinė finansų kompanija „Nasdaq“ ir JAV draudimo milžinė „AIG“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?