„Senukai“ šiemet žada sukurti per 250 naujų darbo vietų

UAB „Senukų prekybos centras“, didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių tinklas, šiemet planuoja atidaryti dvi naujas parduotuves ir sukurti daugiau nei pustrečio šimto naujų darbo vietų Vilniuje ir Biržuose.

UAB „Senukų prekybos centras“ šiemet planuoja atidaryti dvi naujas parduotuves ir sukurti daugiau nei pustrečio šimto naujų darbo vietų Vilniuje ir Biržuose.<br>„Senukai“ nuotr.
UAB „Senukų prekybos centras“ šiemet planuoja atidaryti dvi naujas parduotuves ir sukurti daugiau nei pustrečio šimto naujų darbo vietų Vilniuje ir Biržuose.<br>„Senukai“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2016, 7:51 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 7:01 AM

Naujų „Senukų“ parduotuvių durys pirkėjams turėtų atverti per pusmetį. Sostinės „Nordika“ prekybos slėnyje planuojama atidaryti 17 tūkst. kv. metrų ploto parduotuvę, kuri atsieis beveik 4,5 mln. eurų investicijų. Viename didžiausių prekybos centrų bendrovė sukurs ir daugiau nei 200 naujų darbo vietų. Tai bus trečioji tinklo parduotuvė Vilniuje. Dar viena, tik mažesnė kompaktiška parduotuvė pirkėjus pakvies Biržuose, šiame mieste tai bus pirmoji „Senukų“ parduotuvė.

Joje bus renkamas 30-ies darbuotojų kolektyvas. Prekybos tinklo personalo direktorė Žaneta Venskavičienė sako, kad aktyvi darbuotojų paieška bus vykdoma nuo vasario, tačiau jau dabar Biržuose žmonės pradėjo domėtis galimybe įsidarbinti naujame prekybos centre.

„Panaši situacija buvo ir kai atidarinėjome parduotuvę Šiauliuose prieš 2 metus, kur mūsų tinklo atėjimo buvo laukiama ir vos paskelbus apie planus, šiauliečiai patys suskubo klausti apie galimybes įsidarbinti. Biržuose iš lūpų į lūpas informacija apie naują parduotuvę pasklido greitai, tad dar nepaskelbus atrankos, turime nemažai žmonių, norinčių tapti mūsų komandos dalimi, gyvenimo aprašymų“, – pasakoja „Senukų“ personalo direktorė.

Vilniuje visų pirma kalbama su jau esamais darbuotojais, kuriems siūlomos karjeros galimybės, vertinant įgytą patirtį. Naujame prekybos centre galės dirbti tie, kuriems ši parduotuvė bus arčiau namų. Netrukus bus skelbiamos atrankos viešuose informavimo šaltiniuose.

„Vilniuje vienu metu ieškosime nemažo darbuotojų skaičiaus, sostinė yra išskirtinė tuo, kad čia yra daug aukštųjų mokyklų, o įmonė gali pasiūlyti lankstų darbo grafiką, lengvai derinamą su studijomis“, – sako Ž.Venskavičienė. Anot jos, naujai priiminėjami darbuotojai bus įdarbinami anksčiau nei atsidarys parduotuvės. Porą mėnesiu bus skiriama teoriniams ir praktiniams mokymams.

„Iš tiesų ieškome žmonių, kuriems aktualus stabilus darbas, socialinės garantijos ir noras tobulėti, bei siekti karjeros. Juk didelė dalis mūsų įmonės vadovų savo karjerą pradėjo nuo darbo prekybos salėje, administracijoje ar logistikoje“, – sako Ž.Venskavičienė. UAB „Senukų prekybos centras“ Lietuvoje valdo 83 „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves, elektroninę parduotuvę. Bendrovėje dirba per 3,5 tūkst. darbuotojų. Per mėnesį parduotuves visoje šalyje aplanko per 1 mln. pirkėjų. UAB „Senukų prekybos centras“ apyvarta Lietuvoje užpernai pasiekė 312,6 mln. eurų (be PVM) – 19,1 proc. daugiau nei 2013 metais (262,4 mln. eurų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.