Šarūnas Nedzinskas palieka DNB banką

Nuo vasario 1 d. savo darbą DNB banko vadovų komandoje baigia Mažmeninės tarnybos vadovo ir Valdybos nario pareigas ėjęs Šarūnas Nedzinskas.

Š.Nedzinskas banke dirbo nuo 2008 metų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Š.Nedzinskas banke dirbo nuo 2008 metų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2016, 11:28 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 9:54 PM

Jis šiame banke dirbo nuo 2008 m. Š. Nedzinską laikinai pakeis DNB valdybos pirmininkas ir prezidentas Bjornaras Lundas.

„Esame dėkingi Šarūnui už jo svarų indėlį plėtojant mažmeninę bankininkystę. Tai buvo ryškus etapas bankui, manau, nenuobodu buvo ir pačiam Šarūnui. Jis buvo labai svarbus žmogus komandoje, kuri pasiekė, kad šiandien mūsų bankas Lietuvoje turi stiprias pozicijas mažmeninėje bankininkystėje“, – sako B. Lundas.

Darbus DNB banke baigiantis Š. Nedzinskas teigia pribrendęs naujiems iššūkiams ir svarsto kelias veiklos galimybes, kur galėtų geriausiai panaudoti savo sukauptą patirtį ir kompetenciją.

„Tie beveik aštuoneri metai DNB banke buvo išties įdomūs. Turbūt didžiausias mūsų komandos pasiekimas – sukurta efektyviai veikianti aktyvių pardavimų komanda ir struktūra. DNB bankas nuo 2008 m. gerokai sustiprėjo ir yra pasirengęs naujiems iššūkiams“, – sako Š. Nedzinskas.

DNB banko valdyboje šiuo metu dirba Bjornar Lund, Ramūnas Abazorius, Vaineta Barevičiūtė, Andrius Načajus, Hans Anders Krantz.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.