„Maxima“ nuo balandžių žada gintis tinklais

Klaipėdoje, „Akropolyje“, „Maximos“ produktų skyriuose ramiai vaikštinėjo ir skraidė du balandžiai. Šie paukščiai mokslininkų pripažinti kaip pavojingų ligų nešiotojai. Balandžius matė ne tik pirkėjai, bet ir personalas, tačiau nesiėmė jokių veiksmų. Pasak klaipėdiečių, šioje parduotuvėje balandžiai – ne naujiena.

Pasak „Maxima LT“ atstovės, šiuo metu jau ieškomas ilgalaikis sprendimas, kad paukščiai į parduotuves negalėtų patekti, nes jie išties pridaro ne mažai žalos.<br>G.Akavickienės nuotr.
Pasak „Maxima LT“ atstovės, šiuo metu jau ieškomas ilgalaikis sprendimas, kad paukščiai į parduotuves negalėtų patekti, nes jie išties pridaro ne mažai žalos.<br>G.Akavickienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Feb 1, 2016, 9:33 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 4:00 PM

Gavę pranešimą Klaipėdos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos darbuotojai operatyviai patikrino informaciją ir savo akimis įsitikino, kad balandžiai minėtame prekybos ne pramanai. Prekybos centro direktorei paskirta piniginė bauda.

Balandžių istoriją paprašėme pakomentuoti „Maximos LT“.

„Visų pirma apgailestaujame dėl šios nemalonios situacijos. Gyvūnai ar paukščiai mūsų tinklo parduotuvėse yra tikrai nepageidaujami, tačiau šaltuoju metų laiku kartais pasitaiko, kad sparnuočiai per prekių iškrovimo rampą patenka į parduotuvių patalpas. Mums situacija Klaipėdos „Akropolio“ „Maxima“ parduotuvėje žinoma, iškart buvo imtasi visų priemonių, kad paukščių nebeliktų prekybos salėje. Taip pat ėmėmės ir prevencinių priemonių, kad panaši situacija nepasikartotų“, – teigė „Maxima LT“ Komunikacijos skyriaus vadovė Renata Saulytė.

Pasak „Maxima LT“ atstovės, šiuo metu jau ieškomas ilgalaikis sprendimas, kad paukščiai į parduotuves negalėtų patekti, nes jie išties pridaro ne mažai žalos. Vienas tokių sprendimų galėtų būti specialūs tinklai, kurie yra naudojami apsaugant tiek paukščius, tiek ir parduotuvėje esančias prekes.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.