Advokatė I. Klimašauskienė karjerą suka link Darbo teisės

Advokatė Inga Klimašauskienė tapo advokatų kontoros „Glimstedt“ asocijuota partnere ir bus joje atsakinga už Darbo teisės praktikos grupę.

Advokatė I.Klimašauskienė.<br>Organizatorių nuotr.
Advokatė I.Klimašauskienė.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2016, 8:43 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 11:28 PM

Per daugiau kaip 10 profesinės veiklos metų advokatė Inga Klimašauskienė sukaupė didžiulę patirtį konsultuojant didžiausias tarptautines bendroves Lietuvoje bei atstovaujant joms ikiteisminėse institucijose ir teismuose.

Ji aktyviai dalyvauja žymiausius Europos darbo teisės ekspertus vienijančioje Europos darbo teisininkų asociacijos (EELA) veikloje, verslo įmones vienijančiose organizacijose (LVK, AVG, ir kt.), rengiant ir teikiant pasiūlymus dėl įstatymų, įskaitant rengiamą naująjį darbo kodeksą, bei akademinėje veikloje Vilniaus universitete.

 “Glimstedt“  yra viena iš seniausiai veikiančių ir geriausiai vertinamų advokatų kontorų Lietuvoje.  “Glimstedt“ plėtoja stiprius tarptautinius ryšius ir dalyvauja daugelyje svarbiausių vietinių ir tarptautinių sandorių bei atstovauja savo klientams svarbiose arbitražo ir teismo bylose.   “Glimstedt“ biurai veikia Lietuvoje, Estijoje, Latvijoje ir Švedijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?