Atšaukiami „Snickers“ ir „Mars“ buvo skirti ir Lietuvai

Lietuvos parduotuvių nepasiekė

„Mars Chocilate“ gardėsiuose aptikta plastiko.<br>Scanpix-Reuters nuotr.
„Mars Chocilate“ gardėsiuose aptikta plastiko.<br>Scanpix-Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2016, 4:14 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 9:21 PM

Mars Chocolate“ savanoriškai atšaukia prekes iš rinkos. Norime, kad pirkėjai nevartotų netinkamos produkcijos“, – cituoja agentūra oficialų bendrovės pranešimą.

Lietuvos parduotuvių nepasiekė

JAV gamintojos „Mars“ atšaukiami šokoladiniai batonėliai Lietuvos prekybos tinklų nepasiekė.

Bendrovės korporacinių reikalų vadovas Baltijos šalims Mindaugas Rupšys teigia, kad atšaukiamoje partijoje buvo ir Lietuvai skirtos produkcijos, tačiau batonėliai iš šios partijos dar nėra pakliuvę į Lietuvos parduotuves. „Produkcija yra sandėlyje“, – sakė jis.

„Kokybė ir maisto saugumas išlieka svarbiausiu „Mars“ prioritetu, todėl siekdami apsidrausti net nuo menkiausios rizikos sukelti nepatogumų klientams, „Mars“ nusprendė atšaukti visą Nyderlandų gamykloje pagamintą batonėlių „Mars“, „Snickers“ ir „Milky Way“ partiją“, – taip pat teigia M.Rupšys.

Didžiausias atšaukimas istorijoje?

Atšaukiami saldainiai „Mars“, „Snickers“, „Milky Way Minis“ bei „Milky Way Miniatures“, taip pat kai kurie saldainių rinkiniai „Celebrations“. Produkcijos galiojimo laikas siekia nuo 2016 metų birželio 19 d. iki 2017 metų sausio 8 dienos.

Teigiama, kad JAV saldainių gamintoja Vokietijos Fyrzeno mieste įsikūrusiame fabrike kasdien pagamina maždaug 10 mln. produkcijos vienetų.

Antradienį žurnalistų kalbintas bendrovės atstovas spaudai negalėjo atsakyti, ar paskelbtas atšaukimas gali būti laikomas didžiausiu per visą įmonės istoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.