Šią vasarą reklama atkeliaus ir į Klaipėdos paplūdimius

Šią vasarą Klaipėdos paplūdimiuose persirengimo kabinų sienelės iš trijų pusių bus apklijuotos reklama. Savivaldybė tikisi sutaupyti pinigų, tokiu būdu viliodama verslininkus dalyvauti paplūdimių inventoriaus pirkimo konkurse.

Klaipėdos politikai tyrės nuspręsti, ar reklama bus įsileista į pajūrį.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Klaipėdos politikai tyrės nuspręsti, ar reklama bus įsileista į pajūrį.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Feb 23, 2016, 10:44 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 10:36 PM

Persirengimo kabinos ir suoliukai yra smarkiai nusidėvėję ir nušiurę – juos reikia keisti. Nemažai kainuoja ir kasmetinis inventoriaus remontas. Todėl ir sugalvota, kaip sutaupyti pinigų.

Pliažų inventoriaus tiekimo konkursą laimėjusi bendrovė įgytų teisę ant trijų kabinų sienelių klijuoti reklamą ir už tai imti pinigus.

Kabinos ir suoliuko komplektas kainuoja maždaug 600 eurų. Visiems paplūdimiams – Smiltynės, Melnragės ir Girulių – reiktų nupirkti apie 60 komplektų, o tai siektų maždaug 48 tūkst. eurų.

Jei visos kabinos būtų aplipdytos reklama, pagal galiojančias reklamos kainas uostamiestyje per penkerius metus už paplūdimio inventorių išleisti pinigai atsipirktų.

Analogiškai situacija uostamiestyje susiklostė su autobusų laukimo paviljonais. Reklamai nuomojamais plotais patenkinti ir stoteles įrengę verslininkai, ir pinigų iš miesto biudžeto sutaupę valdininkai.

Reklamos atsiradimo paplūdimiuose projektą dar turi patvirtinti miesto taryba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.