D. Medvedevas: Rusijai ir Baltarusijai reikia bendros politikos

Rusija ir Baltarusija turi

Anot D.Medvedevo, bendrų sprendimų Maskva ir Minskas šioje srityje imdavosi ir anksčiau, tačiau šiuo metu jų svarba išaugo<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Anot D.Medvedevo, bendrų sprendimų Maskva ir Minskas šioje srityje imdavosi ir anksčiau, tačiau šiuo metu jų svarba išaugo<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2016, 5:31 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 5:14 PM

„Susitarėme su Baltarusijos Respublikos premjeru: būtinai susitiksime (...), aptarsime susidariusią situaciją, – pirmiausiai, žinoma, ekonomikoje“, – kalbėjo D. Medvedevas ir pridūrė, kad taip norima priimti tinkamus sprendimus Eurazijos ekonominės sąjungos atstovų susitikime ketvirtadienį.

Anot pareigūno, būtina nubrėžti dvišalių ryšių plėtros gaires. „Tendencijos artimiausioje ateityje, atsižvelgus į tai, kad šiuo metu Rusijos ir Baltarusijos ekonomikose susikaupė gana daug neigiamų įvykių, sudėtingos – mums kaip niekada anksčiau būtina koordinuoti bendrąją ekonominę politiką“, – teigė D. Medvedevas.

Anot jo, bendrų sprendimų Maskva ir Minskas šioje srityje imdavosi ir anksčiau, tačiau šiuo metu jų svarba išaugo, „norint, kad (veiksnių) padariniai mūsų ir kaimyninės šalies gyventojams maksimaliai sušvelnėtų, o visi susikaupę neigiami ekonominiai veiksniai mažiausiai veiktų mūsų piliečių gyvenimus ir socialinę padėtį“, – teigia premjeras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.