Vežėjai: dalies logistikos bendrovių kitų metų nebesulauks

Vežėjai pasigenda stipresnio

Anot vežėjų, problemų ir rūpesčių šiame sektoriuje tiek daug, kad nieko nesiimant dalis logistikos bendrovių kitų metų nebesulauks.<br>D.Umbraso nuotr.
Anot vežėjų, problemų ir rūpesčių šiame sektoriuje tiek daug, kad nieko nesiimant dalis logistikos bendrovių kitų metų nebesulauks.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-24 08:16, atnaujinta 2017-06-06 20:04

Anot jo, problemų ir rūpesčių šiame sektoriuje tiek daug, kad nieko nesiimant dalis logistikos bendrovių kitų metų nebesulauks, rašo „Verslo žinios“.

„Pasigendame noro spręsti vežėjų problemas, o matydami dabar rengiamus projektus, įsigaliosiančius teisės aktus, suprantame, kad po metų galbūt vėl taip pat sėdėsime ir kalbėsimės, o nemažos dalies transporto bendrovių jau nebebus. Susirūpinimą mums kelia Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) liepimas vežėjams deklaruoti visus vairuotojams mokamus dienpinigius“, – sakė M.Atroškevičius.

Jo teigimu, vežėjai dienpinigius ir dabar deklaruoja, tačiau baiminamasi, kad taip rengiamasi apmokestinti visus dienpinigius (dabar gyventojų pajamų mokestį tenka sumokėti nuo tos dienpinigių dalies, kuri viršija 50 proc. mokamo atlyginimo, jei darbuotojo mėnesinis atlyginimas neviršija 455 eurų prieš mokesčius).

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?