Lietuvoje – pirmas legalus internetinio pokerio kambarys

Lietuvoje leista organizuoti internetinius pokerio žaidimus. Tarptautinėje bendruomenėje jau gerai žinomas pokerio kambarys pagaliau bus prieinamas ir mūsų šalyje, kurioje jis kelis metus buvo kuriamas ir vystomas.

„TonyBet“ sieks užpildyti šalies internetinio pokerio rinką.
„TonyBet“ sieks užpildyti šalies internetinio pokerio rinką.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2016, 3:28 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 10:13 AM

Nuo sausio 1-osios įsigaliojus naujajam azartinių lošimų įstatymui, visi pokerio kambariai, kaip ir lažybas bei kitus azartinius žaidimus organizuojančios svetainės, norintys legaliai vykdyti veiklą Lietuvoje privalo gauti nuotolinių žaidimų licencijas ir sertifikuoti programinę žaidimų įrangą. Pirmieji tokią teisę gavę „TonyBet“ teigia, kad sieks užpildyti šalies internetinio pokerio rinką, iš jos besitraukiant didiesiems nelegaliems užsienio kambariams.

Pokeris – specifinė žaidimų rūšis, tačiau itin populiari Lietuvoje. Ne paslaptis, jog ne mažam būriui žaidėjų jis yra tapęs ne tik pramoga, bet ir oraus pragyvenimo šaltiniu ar net darbu, pasaulyje dažniausiai lyginamu su prekybą biržose ar panašiose, matematinių ir psichologinių įgūdžių reikalaujančiose srityse.

Šiai žaidėjų daliai pastarieji nežinios mėnesiai buvo įtempti – užsienio „nelegalai“ intensyviai blokuojami arba patys traukiasi iš rinkos, o alternatyvos teko šiek tiek palaukti. Dabar galime oficialiai patvirtinti, kad nuo šiol „Tonybet“ sudarys galimybę Lietuvoje legaliai žaisti pokerį internetu“, – apie pasikeitimus internetinių žaidimų rinkoje pasakojo įmonės vadovas Paulius Mikaliūnas.

Bendrovės atstovas neslepia, kad kelis metus vystydami projektą vylėsi, jog lietuvių komandos kuriamu produktu, pasikeitus įstatymams, galiausiai galės naudotis ir gausi šalies pokerio bendruomenė: „Lietuvos pokerio žaidėjai jau ne vienerius metus demonstruoja įspūdingus rezultatus tiek internetinio, tiek gyvo pokerio žaidimų arenose.

Mūsų bendruomenė vertinama kaip viena stipriausių pasaulyje. Labai tikimės, kad ši tendencija netrukus taps akivaizdi ir šiame kambaryje. Gerų lietuvių pasirodymų tikimės jau artimiausiomis dienomis vyksiančioje internetinėje „Tonybet Poker Glory“ turnyrų serijoje su 100 tūkstančių eurų garantiniu fondu“.

Internetinių lažybų licencijas Lietuvoje jau yra gavusios kelios bendrovės, tačiau „TonyBet“ yra pirmoji ir kol kas vienintelė, galinti legaliai organizuoti pokerio žaidimus internetu. Kovodama su mokesčių bei atsakomybės vengiančiomis nelegaliomis lošimų bendrovėmis Lietuva pastaruoju metu ėmė griežčiau kontroliuoti jų svetaines – daugumos didžiausių nelegalių operatorių adresai jau blokuojami, o valstybės institucijos tęsia kitus sėkmingus veiksmus, bandydamos sutramdyti „nelegalus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.