Verslo centre „135“ įsikurs vienas didžiausių skambučių centrų

Naujame verslo centre „135“, kuris duris atvers jau 2016 metų IV ketvirtį, įsikurs vienas didžiausių skambučių centrų Lietuvoje.

Tiesioginės rinkodaros kompanija, Lietuvoje jau 13 metų prekiaujanti tokiais prekiniais ženklais, kaip „Dormeo“, „TopShop“, „Delimano“, „Walkmaxx“ ir kt., savo biuro plėtrai pasirinko įmonių grupės „Eika“ Žalgirio g. statomo naujo verslo centro patalpas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Tiesioginės rinkodaros kompanija, Lietuvoje jau 13 metų prekiaujanti tokiais prekiniais ženklais, kaip „Dormeo“, „TopShop“, „Delimano“, „Walkmaxx“ ir kt., savo biuro plėtrai pasirinko įmonių grupės „Eika“ Žalgirio g. statomo naujo verslo centro patalpas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2016, 10:05 AM, atnaujinta Jun 5, 2017, 9:11 PM

Skambučių centro savininkė Slovėnijos bendrovė „Studio moderna“ veikia 20 šalių Centrinėje ir Rytų Europoje.

Tiesioginės rinkodaros kompanija, Lietuvoje jau 13 metų prekiaujanti tokiais prekiniais ženklais, kaip „Dormeo“, „TopShop“, „Delimano“, „Walkmaxx“ ir kt., savo biuro plėtrai pasirinko įmonių grupės „Eika“ Žalgirio g. statomo naujo verslo centro patalpas.

Kaip teigia „Studio moderna“ regiono vykdančioji direktorė Rita Janušauskaitė, nusprendus keisti pagrindinės buveinės vietą, įmonė kėlė nemenkus reikalavimus biurų statytojams – patalpos dviem skambučių centrams (dienos ir nakties pamainoms), kuriuose vienu metu dirba daugiau nei 200 darbuotojų, turėjo atitikti specifinius darbo vietos reglamentus. Tai labai susiaurino patalpų pasirinkimo galimybę.

„Pagrindiniai reikalavimai buvo erdvios, šviesios, ekonomiškos patalpos bei naujos technologijos, leidžiančios užtikrinti darbui tinkamą temperatūrą bei šviežio oro kiekį. Viena erdvė visiems darbuotojams, patogios patalpos tiek susitikimams, tiek poilsiui, kas labai svarbu, kad darbas ir toliau vyktų taip pat sklandžiai ir produktyviai“, – teigia R. Janušauskaitė.

Kadangi įmonėje apie 70 proc. darbuotojų yra studentai, kuriems itin reikalingas patogus susisiekimas viešuoju transportu, vienas iš kriterijų buvo verslo centro geografinė padėtis. Taip pat svarbus veiksnys – dviračių saugyklos ir bendro naudojimo dušai su persirengimo kambariais verslo centre „135‘‘.

„Įmonė „Studio moderna“ nuomosis antrą biurų pastato „135“ aukštą. Džiaugiamės, kad daugiau nei 316 milijonų klientų pasaulio mastu turinčios kompanijos atstovybė Lietuvoje darbo vietas nusprendė perkelti į Žalgirio gatvėje statomą verslo centrą, tai mums didelis įvertinimas“, – teigia l.e.p. turto valdymo departamento direktorius Giedrius Brūzgė. Įmonės „Eika“ statomame verslo centre „135“ daug dėmesio skirta patogiam ir funkcionaliam erdvių planavimui, inžinerinėms sistemoms. Kaip teigia G. Brūzgė, vienas didžiausių verslo centro „135“ inžinerinių sistemų privalumas – įrengta drėkinimo sistema.

Prognozuojama, kad artimiausiu metu drėkinimo sistema taps privalomu reikalavimu B+ ir A klasės biurų pastatuose. Drėkinamoje patalpoje yra mažiau kietųjų dalelių, dulkių, sumažėja statinis krūvis, todėl darbuotojai jaučiasi komfortiškiau, didėja jų produktyvumas.

Patalpų šildymo ir vėsinimo sistemos bus įrengtos pagal langų orientaciją pasaulio šalių atžvilgiu, į šiaurę ar pietus, o pakeliamos grindys leis lanksčiai perplanuoti darbo vietų išdėstymą. „Verslo centre „135“ numatyta įrengti 150 saugomų vietų dviračiams, bendro naudojimo dušus, terasą, vidinį kiemą su poilsio ir pramogų zonomis bei konferencijų centrą su modernia telekonferencijų įranga“, – papildo „Eika“ darbuotojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.