Po pareiškimo apie „Brexit“ BCC vadovas atsistatydino

Didžiosios Britanijos prekybos rūmų

Pasak jo, ekonominiai reikalai Jungtinėje Karalystėje eitųsi daug geriau šaliai pasitraukus iš ES.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Pasak jo, ekonominiai reikalai Jungtinėje Karalystėje eitųsi daug geriau šaliai pasitraukus iš ES.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2016, 8:10 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 12:42 PM

Pasak jo, ekonominiai reikalai Jungtinėje Karalystėje eitųsi daug geriau šaliai pasitraukus iš ES.

Praėjus dviem dienoms po šių pasisakymų pareigūnas buvo laikinai nušalintas nuo einamų pareigų dėl veiksmų, nesiderinančių su oficialia organizacijos pozicija laikytis neutraliteto šiuo klausimu.

Didžiosios Britanijos prekybos rūmai pareiškė, kad, kaip organizacija, ji lieka nuošalyje ginčo dėl šalies narystės ES ir neketina rengti palaikymo kampanijos nei vienai pusei per birželio 23 dieną planuojamą referendumą, nes prekybos rūmų narių nuomonės šiuo klausimai iš esmės skiriasi.

Pasak Rūmų atstovų, J.Longworthas pripažino, kad jo šalies pasitraukimo iš ES palaikymas „greičiausiai sukels sumaištį“.

Didžiosios Britanijos prekybos rūmai – organizacija, jungianti 52 akredituotus šalies komercinius rūmus, kuriuos, savo ruožtu, sudaro dešimtys tūkstančių stambių, vidutinio dydžio ir smulkių įmonių bei bendrovių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.