Pakibo dalis parduoto „Ūkio banko“ turto – vėl bus varžytynės

Vasario 15 dieną pasibaigusiame

Šiuo metu Ūkio bankas varžytynėse taip pat parduoda reikalavimo teises į smulkaus ir vidutinio verslo paskolų portfelį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Šiuo metu Ūkio bankas varžytynėse taip pat parduoda reikalavimo teises į smulkaus ir vidutinio verslo paskolų portfelį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2016, 3:36 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 8:28 AM

Tačiau dėl sutrikimų elektroninėje e.varžytynių sistemoje dalis dalyvių pateikė skundus sistemą valdančiam Registrų centrui. Pastarasis patvirtino sistemos klaidas, ir Ūkio banko bankroto administratorius atšaukė 6 varžytynių rezultatus. Tų objektų pardavimo procesą teks pradėti iš naujo.

Iš naujo bus varžomasi dėl 4 degalinių, žemės sklypo Klaipėdos rajone ir biuro patalpos Kaune. Šie objektai vasario 15 dieną buvo parduoti už kiek daugiau nei 573 tūkstančius eurų.

E.varžytinių sistemoje šiuos objektus tikimasi paskelbti trečiadienį.

„E.varžytynes organizuojanti institucija pripažino, kad šių varžytynių dalyviai dėl sutrikimo negalėjo padidinti siūlymų, vadinasi, bankas dėl techninių kliūčių negalėjo gauti geriausios kainos savo kreditoriams. Esame priversti procesą pradėti iš naujo“, – sakė Ūkio banko bankroto administratorius Gintaras Adomonis.

Šiuo metu Ūkio bankas varžytynėse taip pat parduoda reikalavimo teises į smulkaus ir vidutinio verslo paskolų portfelį.

Kauno apygardos teismas bankroto bylą Ūkio bankui iškėlė 2013 metų gegužės 2 dieną. Nutartis įsiteisėjo birželio 7 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.