SEB paslaugų teikimo centro užmojis – 100 naujų darbo vietų

SEB grupė ir toliau plečia Vilniuje veikiantį paslaugų teikimo centrą –“Skandinaviska Enskilda Banken AB“ Vilniaus filialą – ir šiemet numato sukurti iki 100 naujų darbo vietų. Planuojama, kad šių metų pabaigoje iš viso paslaugų centre Vilniuje dirbs 700 darbuotojų IT plėtros, finansinių operacijų, paskolų bei personalo administravimo ir kitose srityse.

Praėjusiais metais SEB grupės paslaugų teikimo centre buvo įdarbinta 175 nauji darbuotojai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Praėjusiais metais SEB grupės paslaugų teikimo centre buvo įdarbinta 175 nauji darbuotojai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2016, 9:21 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 7:05 AM

Vien praėjusiais metais SEB grupės paslaugų teikimo centre buvo įdarbinta 175 nauji darbuotojai. Šiemet planuojama paslaugų centro plėtra labiausiai susijusi su centre įgyvendinamomis naujomis sudėtingomis IT ir finansų užduotimis bei procesais.

Anot SEB grupės paslaugų teikimo centrų Vilniuje ir Rygoje vadovės Rūtos Jasiulionienės, šiemet plečiant SEB grupės paslaugų centrą Vilniuje didžiausias dėmesys bus skiriamas jau sukurtų procesų priežiūrai ir tobulinimui.

„SEB grupės paslaugų teikimo centras Vilniuje ypatingas tuo, kad teikia įvairios pagalbos verslui paslaugas dvidešimtyje pasaulio šalių: atlieka banko operacijas, teikia IT, personalo administravimo, finansų apskaitos ir kitas paslaugas. Todėl centre kasmet, taip pat ir šiemet, įdarbinami ne tik finansų, ekonomikos ar kitus tiksliuosius mokslus baigę specialistai, bet ir socialinius mokslus baigę ar vis dar studijuojantys specialistai Vilniuje. Visuomet stengiamės pritraukti kuo daugiau darbuotojų iš skirtingų sričių, suteikti jiems kuo įvairesnės profesinės patirties bendrovės viduje“, – sako Rūta Jasiulionienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.